Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knall”

Fauno Cafe Vinbar Pizzeria
Vurdert som nr. 10 av 40 Restauranter i Gjøvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Er du i Gjøvik? Spis på fauno. Litt stiv pris på en pizza men anbefales på det sterkeste.. Fin uteservering i bakgården også

Dato for besøk: august 2020
Takk, V3406YTkim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 29 anmeldelser

Anmeldt 20. november 2019

Fantastisk god pizza.Utsøkte gode viner.Fabelaktig god service Atmosfæren er lun og koselig.Anbefales!

Dato for besøk: november 2019
Takk, LillianSH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2019

Vi spiste forrett, pizza og hadde dessert med kaffe og likør. Den serviceinnstilte Betjeningen hjalp til med å finne vin, som var utrolig god og fylte opp under en veldig god opplevelse. Anbefales på det sterkeste. PS. Chili-oljen må prøves på pizzaen. Sterk og god.

Dato for besøk: november 2019
Takk, rolferikhalle68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2019 via mobile enheter

Pizza i topp klasse. Her har dem, tørr jeg påstå den beste italienske pizzaen i Norge. Dude på Lillehammer ble nå nr2 etter at vi smakte denne. ANBEFALES.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, JI N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Flinke folk, veldig god mat, hyggelige servitører, avslappet stemning og hyggelig pris. Anbefales sterkt!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 347j_rgenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fauno Cafe Vinbar Pizzeria, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Fauno Cafe Vinbar Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din