Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig kveld på Gjøvik.”

Fauno Cafe Vinbar Pizzeria
Vurdert som nr. 7 av 41 Restauranter i Gjøvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2021

Alt i alt veldig fornøyd med service og mat. De lagde en god frutti di mare med både kamskjell, belekksprut og blåskjell. God på smak og fin porsjon. Ventet dog litt lenge på drikke men en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, EspenS75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 40 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Lite hyggelig servitør og veldig lang ventetid på maten. (Over en time ventetid) Velg heller et annet sted om du skal hygge deg!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Go16201126373
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2021

Kom 16:44, stedet var ikke fullt, kanskje 70% belegg, og fikk bord raskt. Bestilte vel 17:00 (vi var fire), men maten tok altfor lang tid å komme. Tre pizzaer og en kjøttrett. Vi fikk vel maten (etter en purring) over 60 minutter etterpå.

Nå skal dere få elementær opplæring i service;

- Tar maten over normal tid å lage/servere ta kontakt med gjestene, beklag ventetiden og spør om de vil ha noe (gratis) i mellomtiden. "Gratis" kan være en kaffekopp, noen peanøtter eller et hvitløksbrød. Whatever. Skal dere være en seriøs aktør så er dette helt elementær kunnskap. Jeg kan simpelthen ikke fatte og begripe at norske restauranter i 2021 fremdeles ikke forstår slikt.

Hvis ikke det tas tak i på denne måten ender dere bare opp som enda en norsk restaurant som ikke har noe forståelse for hva god service er, og hvordan man håndterer kunder.

Pizzaen er på kanten dyr, men kvaliteten er utmerket.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, spitfireix
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juni 2021

God atmosfære, kompetente ansatte og ypperlig service. Pizza av god kvalitet, og gode viner til maten.

Dato for besøk: november 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TomErikKristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2021

Sittet nå i over 2 timer å ventet på en enkel pastarett.
I tiden som har gått, har ca 1000 pizzaer passert meg, åpenbart det en skulle ha bestilt.
Ekstremt dårlig opplegg

Dato for besøk: juni 2021
Takk, h_vards842
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fauno Cafe Vinbar Pizzeria, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Fauno Cafe Vinbar Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.