“Dårlig opplevelse og lite observante servitører”

Fauno Cafe Vinbar Pizzeria
Vurdert som nr. 7 av 51 Restauranter i Gjøvik
Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Har vært der to ganger og hatt en fryktelig dårlig opplevelse begge gangene. Fikk servert en drink uten alle ingrediensene i, uten at det ble informert fra personalet. Hadde de fulgt med, kunne de hatt en større inntjening ved ekstra bestillinger.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, gunwaldo
Ann-Catrin Wentzel Dramstad, General Manager på Fauno Cafe Vinbar Pizzeria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2023

Huffda, det var ikke bra.😳 Vi beklager at det kan glippe litt på oppmerksomhet når det er travle tider hos oss. Det skal ikke skje og vi har fokus på å forbedre oss her.

Anmeldt 24. juli 2022

God pizza, men altfor lang ventetid på maten (40 min), samt sur og lite imøtekommende betjening. Det tok også ca. 20 minuttter før vi fikk spørsmål om drikke. Hva med å være littegrann serviceinnstilt og koste på seg et smil??
Takk for oss, vi velger et annet sted neste gang!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, 811s_rene

Vi beklager at du måtte vente. Om sommeren er vår uteservering et svært populært sted å besøke og da kan det bli litt ventetid på maten. Våre servitører er stort sett vennlige og veldig serviceinnstilte, men når det "koker" kan de også bli litt stresset og smilet sitter kanskje ikke like løst.

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Vi ventet over 1 time på maten, og fikk ikke info før eller underveis. Måtte fange oppmerksomheten Tim personalet for høre hvordan det gikk. Ikke full restaurant og mange som serverte, så burde gått greit.

Takk, Hegestu

Vi beklager at dere måtte vente så lenge. Det er helt uvanlig med så lang ventetid på mat hos oss, så her må det ha skjedd en misforståelse. Håper dere vil komme tilbake og gi oss en ny sjanse.😇

Anmeldt 29. april 2022 via mobile enheter

Napilitansk pizza med herlig luftig bunn og det du måtte ønske av topping. Hyggelige omgivelser og god service

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, 583ola_

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - håper vi ses igjen!🔥🍕🇮🇹

Anmeldt 27. april 2022 via mobile enheter

Nydelig italiensk av svært innholdsrik meny. Flott vinkart. God atmosfære og hyggelig servering. Intimt inndelt. Egen bar.

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, nartens

Tusen takk - alltid hyggelig!🤩🔥🍕

Reisende som så på Fauno Cafe Vinbar Pizzeria, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Fauno Cafe Vinbar Pizzeria? Del dine erfaringer!