Anne H
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 7. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Romtips: Pass på å få rom på den stille delen.
4,0 av 5 boblerRenslighet
20.8 km fra Clarion Collection Hotel Grand
Frokost inkludert
Se flere hoteller i Gjøvik
Anmeldt 24. juli 2022

Underlig hotell. Utrent betjening i resepsjonen.. var stort sett ikke til stede.. hadde bar bak disken.. måtte få hjelp til å bytte ølfat. Spurte meg om hvodan lage Aperol på en fin sommerkveld.
Stinka matlukt i fellesareal om kvelden. Fra Egon? Slitent bad.. ellers frokost ok.. men ikke mer.
Hadde forventet mer av Grand. Neste gang velger jeg strand hotell. Mye bedre..

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, birgitbQ8105YN
Anmeldt 16. mai 2022

Har absolutt ingenting å klage på. Et ærverdig, flott hotell midt i sentrum. Rent og pent, hyggelig og trivelig personale fra vi kom til vi dro. Akkurat det vi trengte både til frokost og kvelds. Hyggelig hilsen på rommet da vi ankom. Helt topp, rett og slett.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, paulabD8279CI
Anmeldt 3. april 2022

Rommet var skittent. En ølkork fra en tidliger gjest lå på gulvet i to overnattinger,viser at det ikke har blitt vasket. Støvete lampe, men fluer i skjermen. På badet var det muggsopp oppetter veggen.
Middagen skulle være inkluderet. Første kvelden var dette fisk, og intet alternativ for de som ikke tåler det. Kokken insisterte på at jeg som er norsk måtte spise fisk, ikke hva jeg vil kalle god kundebehandling. Neste kveld var det kyllingvinger, noe jeg ikke vil kalle middag. Mulig at de har avtalt med Egons om å servere dårlig mat så de får flere kunder. Jeg måtte ut å kjøpe mat begge kveldene. Frokosten var brukbar, men den er bedre på Gjøviks vandrehjem som koster en tredjedel av prisen. Føler meg lurt.

Romtips: Velg et annet hotell.
Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, 664annelisek
Anmeldt 12. februar 2022

Bodde på hotellet fra 30 des. 2021 til 2. jan 2022.
Mye støy. Etter å ha vært på besøk hos venner i Gjøvik nyttårsaften kom jeg til bake til hotellet ca. Kl 01.00 natt til 1 . Nyttårsdag. Opplevde full fest på et av naborommene i gangen som varte til kl. 06.50 om morgenen 1 nyttårsdag. Roping , slamming med dører, høy musikk, klirring av tomgods,mannfolk som ravet og falt i gulvet i gangen så det ristet i døren til rommet mitt. Trodde ikke dette var helt innenfor i disse koronatider. Prøvde å klage i resepsjonen, men fikk bare beskjed om å ta meg en god frokost i frokostsal. Har klaget skriftlig men ingen tilbakemelding. Skuffende.

Dato for oppholdet: desember 2021
Takk, Coppoer
Anmeldt 2. desember 2021

Jeg fikk et ekstremt lite og slitt rom vendt mot en søppelplass. Maten var kjedelig, og ikke god. Gammel melk og personalet var heller ikke veldig gode. Utenfor var det gravearbeid som startet tidlig om morgen. Kommer nok dessverre unngå å dra tilbake hitt.

Dato for oppholdet: desember 2021
1  Takk, inna-ulrike