Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 156
Vis tilbud
Booking.com
USD 156
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 156
USD 151
Vis tilbud
Hotels.comUSD 156
TravelocityUSD 156
CheapTicketsUSD 156
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (471)
Filtrer anmeldelser
472 resultater
Vurdering fra reisende
136
176
94
48
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
136
176
94
48
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4045 av 472 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2018

Betjeningen er hyggelige, men da hotellet består av en gammel tildels utdatert bygg samt et topp moderne bygg er det bare et ok hotell. Bodde på et enkeltrom i tre dager, lite og kjedelig. Dette er et rom som man bare sover i, badet må ha vært fra 80 tallet og var overmoden for oppgradering. Trodde det var slutt på dusjforheng ikke veldig lekkert. Det var heller ikke spesielt rent i dusj sonen, direkte møkkete fuger. Det var heller ikke et lite kjøleskap der, men det hadde vært et der før. Skal man bo mer en en natt vil jeg på det sterkest fraråde enkeltrom. Oppsummert, nye del veldig fin, gammel del ikke fin i det hele tatt. I tillegg var koridorene i den gamle del helt skjeve. Jeg var på konferanse så jeg fikk ikke velge rom selv.

Romtips: Be om rom i ny del.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Morten D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hammer-Larsen, Direktør på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Hei!

Takk for tilbakemeldingen! Vi må si oss helt enig i at vi har noen få rom som absolutt hadde fortjent litt kjærlighet nå, så vi er helt enig med deg at det er å anbefale å velge de vanlige eller oppgraderte rommene våre og det er de vi har mange av. Det er noen som ønsker de med veldig enkel standard fordi de vil ha et rimeligere alternativ. Det skal være rent overalt og særlig på badene, men det ser dessverre ikke helt perfekt ut, for som du påpekte er de ikke akkurat helt nye. Men for sikkerhetsskyld tok vi en ekstra runde med skikkelig nedskrubbing etter din tilbakemelding.

Herlig at du opplevde hyggelig ansatte:) Vi ønsker deg velkommen tilbake, og med ønske om at du da kan velge deg et skikkelig fint rom.

Vennlig hilsen,
Karoline, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 14 som skulle oppleve Sommerslagerne. God og rask innsjekking, stort og rent rom. Vi fikk servert Grillbuffet på taket, ikke akkurat grillmat men fisken var god. Fantastisk flott takrestaurant. Frokosten på lørdag morgen var godkjent til tross for at betjening tabbet seg med ikke stenge av Egon lokalet. Hotellet anbefales.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Trond P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hammer-Larsen, Direktør på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Så fantastisk hyggelig å høre at dere var så fornøyd hos oss:)
Denne tilbakemedlingen gjorde oss veldig glade og ga oss motivasjon til å stå på og fortsette å jobbe for at gjestene våre skal kose seg hos oss.

Velkommen tilbake!

Vennlig hilsen,
Karoline, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Min venninne og jeg hadde to overnattinger her en helg i begynnelsen av Mai.Vi var egentlig på et hotell i en by i nærheten, men der var det ikke noe bra,så vi ringte og fikk bestilte her i stedet. Hotellet er veldig bra, god service og sentral beliggenhet .Spesielt er spa-avdelingen veldig bra.Vi koste oss i basseng og boblebad,og fikk tilogmed bestilt et glass vin i boblebadet.Den siste kvelden gikk vi på kino, som ligger i det samme bygget.Tusen takk for en hyggelig helg,vi kommer nok tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Badeanna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hammer-Larsen, Direktør på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Så herlig å høre at dere virkelig har kost dere hos oss, og at dere fikk nyte alle de fine mulighetene vi har her.
Tilbakemeldingen deres ga stor glede og motivasjon til den fine staben vår her på Strand. Tusen takk!

Hjertelig velkommen tilbake:)


Vennlig hilsen,
Karoline, Direktør


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Enkelt innsjekk og hyggelig dame i skranken. Veldig ryddig rom og stort. Hadde ikke teppegulv. Rommet var stort nok. Treningsrommet var ypperlig med mange apparater. Sentralt plassert med flere dagligvarebutikker i nærheten. Litt dyr mat på resturantene knyttet til hotellet.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, rlovsta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hammer-Larsen, Direktør på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Herlig å få høre at du hadde en fin opplevelse hos oss:)
Restaurantene har nye menyer i høst, og har varierte retter i flere prisklasser.

Alle her på Strand satte stor pris på tilbakemeldingen, spesielt glad ble resepsjonisten.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!


Vennlig hilsen,
Karoline, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Sjekket inn fredag ettermiddag. Hadde bestilt superior rom, og fikk tildelt et skikkelig stusselig og upersonlig rom. Dette hadde i og for seg vært helt greit dersom rommet hadde vært rent! Det var det overhodet ikke. Det lå skitt og støv på gulvet, det var flekker på gulvet og støv på pult og på badet. Jeg ringte resepsjonen- hvor en dame svarte - hun verken beklaget eller var spesielt imøtekommende da jeg ba om nytt rom. Gikk ned i resepsjonen, og fikk nytt rom. Gutten som sto der prøvde å være hyggelig - det skal han ha!
Fikk nytt rom, også dette skittent! Dusjvegger, badegulv og døren var grisete. Vi rakk ikke skifte rom enda en gang - så måtte bare ha dette. Toalettene i frokostsalen var også skitten, og både min partner og jeg ble syke etter frokosten. Mitt inntrykk av dette hotellet er at det er skittent, og jeg vil ikke bo her igjen hvis jeg ikke MÅ...!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, jeanetteh579
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hammer-Larsen, Direktør på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Hei, og takk for tilbakemeldingen!

Her er det bare en ting å si, BEKLAGER! Her skjedde det tydeligvis en skikkelig glipp både på renhold og service, noe vi egentlig ønsker å være ekstra flinke på. Vi tok en nøye gjennomgang av rutinene etter denne tilbakemeldingen, for å finne ut hva som gikk galt og rette opp dette for fremtiden. Så takk for informasjonen.
Skulle dere ha behov for hotell i området igjen, så ta gjerne kontakt med meg direkte på mail, karoline.hammer.larsen@choice.no, så skal jeg sørge for et ekstra hyggelig opphold for dere hvis det blir en neste gang.


Vennlig hilsen,
Karoline, Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser