Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 153
Hotels.comUSD 154
PricelineUSD 153
FindHotelUSD 155
eDreamsUSD 153
Destinia.comUSD 160
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (482)
Filtrer anmeldelser
482 resultater
Vurdering fra reisende
139
180
95
48
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
139
180
95
48
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 482 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020

2 netter på hotellet i august. Grei ankomst og service i resepsjonen. Lite trangt rom, badet trenger oppussing. Trangt. Biff restauranten var stengt siden mars måned, men på hotellets nettsider stod det ingenting om stengning. Frokosten på lørdag var kaotisk, dårlig organisert og de var tom for flere ting, som juice, stekt egg og flere typer pålegg. Inntrykket var dårlig og vi droppet frokost søndag. Vi velger ikke dette hotellet neste gang vi drar til Gjøvik.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, olavoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent Johnsen, Salg på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen!

Synd og høre at hotellet ikke stod til forventningen. Vi har flere forskjellige romkategorier og velge mellom til ulike priser. Vi har en flott utendørs restaurant i 6 etasje som har vært åpent i hele sommerhalvåret. Synd du ikke tok deg en tur dit.

Gi oss gjerne en sjanse til, så skal vi sørge for et bedre inntrykk neste gang :-)

Mvh,
Kent Johnsen
Salgsdirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Helt ok hotell. Vi måtte plutselig endre planene våre, og trengte rom samme natt i juli. De fikset to dobbeltrom med dør i mellom, perfekt for to voksne og to barn! Savnet hva-som-helst av underholdning til barna, men gikk helt greit for en natt. Vårt rom så var halve gardina revet og, og hang og slang. Aner ikke når dette skjedde, men håper at det skjedde av de som hadde rommet før oss, for sånn skal det jo ikke se ut. Det var ikke noe vi la skikkelig merke til før vi skulle lukke gardinene for kvelden, og innså at det var 20 cm vi ikke fikk tettet.
Det aller mest negative med hotellet for min del, var baderomsdøra. Som designvalg så hadde de skyvedør i frostet glass. Jeg liker privatliv når jeg er på do, så valgte å sette på musikk og slå av lyset hver gang jeg tisset... Så da er du klar over det.

Frokosten var kjip opplevelse, men de er til dels unnskyldt grunnet covid-19. Jeg synes det virket som det var ei som hadde ansvaret for all mat alene, da hun sto ved en buffet og ga oss det vi ville ha, men det var også hun som måtte løpe til kjøkkenet og hente mer av det som var tomt. Bortsett fra tomatbønner, det hentet hun aldri mer av... Brødmaten vi fikk var små rundstykket på størrelse med en golfball. og vi fikk bare to hver!

Men det positive her var treningsrommet. Godt utstyrt, og ålreit at det var åpent. Her koste vi oss hele familien ;)

Takk for god service ved at dere kastet dere rundt og ga oss to rom ved siden av hverandre midt i fellesferien. Men ellers var Strand en ganske trist opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, lisasG8781HO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent Johnsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen!

Det spørs om det har vært noen som har lekt i gardinstanga på rommet før dere booket dere inn :-) Har tatt det opp med housekeeping, så dette skal ha blitt fikset på rommet nå.

Når det gjelder frokosten så ble det lov fra 15. juli og servere buffet. Da kan hver enkelt finne selv hva de ønsker å spise.
Frokosten scorer vi veldig bra på, så det er synd at du ikke var fornøyd med den.

Bra dere fikk trent og kost dere :-)

Mvh
Kent Johnsen
Salgsdirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi kom sent og dro tidlig, så vi gjorde ikke stort mer enn å sove på hotellet. Vi fikk ikke benyttet hotellets fasiliteter - nå var uansett biffrestauranten stengt pga Covid-19 - lenge etter at andre restauranter har åpnet. Det var et oppslag fra mars på døren. Merkelig.
Rommet var greit nok, to enkeltsenger, en stol ved en liten pult og en lenestol. Grei utsikt til elven.
Badet var langt og smalt - håndklærne hang på veggen lengst unna dusjen. Høy luftfuktighet, vanskelig å se i speilet etter å ha vært i dusjen. Jeg har ingen formening om dette skyldtes manglende vedlikehold av lufteanlegget eller noe annet.
Vrideren for å skru vannet av og på i dusjen falt av, men var lett å sette tilbake på plass. Tett avløp i vasken - slik at man ikke trenger bruke propp for å fylle vasken; det er bare å skru på vannet. Om man tar seg tid til å gjøre en grei jobb når rommet vasket blir dette oppdaget og fikset.
Riper i dørkarmen på badet. Dette er noe som lett kan fikses, men dette hotellet ikke prioriterer.
Vi sjekket ut 0700, dvs en time før de starter frokostservering. Matpakker, inneholdende en sandwich, to epler og en liten sjokoladebit, fikk vi med oss på vei ut. Vi spurte om de hadde kaffe, hvilket de hadde. Lokk til koppene sto ikke fremme, men etter litt leting fant resepsjonisten dette i en skuff. Vi fikk to lokk, resten gikk tilbake i skuffen. Det virker som om de forsøker å spare på lokkene ...

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Mortenha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent Johnsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen!

Synd dere ikke fikk benyttet dere av våre fasiliteter på hotellet. I 6 etasje har vi en flott takterasse som dere kunne ha spist og hygget dere på kvelden. Big horn har vi valgt og holde stengt enn så lenge, siden vi har åpent på taket i sommerhalvåret.

Har informert teknisk, så da er rommet fikset til neste gang du kommer :-)

Mvh
Kent Johnsen
Salgsdirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde et rom med utsikt og veranda. Veldig enkel standard, slitt og ikke noe å skryte av. Ingen av lampettene var koblet til strøm, måtte dra fram møbler og koble de til selv. Hårføner på badet hadde dårlig kontakt og virket litt av og på. Ble veldig varm med en gang, ubrukelig.
Dusjen var et eget kapitel, veldig dårlig vanntrykk. Skuffende.
Frokosten var grei, men rundstykkene var slike halvstekte du kjøper i butikken som ikke var blitt stekt, altså havt rå rundstykker.
Vi besøkte baren på taket og der var det god service og gode drinker. Pluss for det.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SiriA309
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent Johnsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen!

Lamper trenger strøm, så det burde jo houskeeping ha skjønt at kabelen skal inn i stikk kontakten :-) Hårføneren skal vi få fikset.

Hyggelig at dere hadde det bra på takterassen.

Velkommen tilbake!

Mvh
Kent Johnsen
Salgsdirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Det mangler noe hele veien!Tomt for toalettpapir da vi kom på rommet. I restauranten fikk vi ikke det vi hadde bestilt, og vi ventet 1 time på maten. I frokostsalen var det ikke grovbrød, ikke yoghurt.
Men personalet var hyggelig, og rommet var rent.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Heidi Janne M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kent Johnsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei og takk for tilbakemeldingen!

Her må vi legge oss flate og beklage at oppholdet ditt ikke ble som du ønsket. Hyggelig å høre at du satt pris
på personalet og at rommet ditt var rent :-)

Mvh,
Kent Johnsen
Salgsdirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser