Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 134
Vis tilbud
Expedia.com
USD 134
Vis tilbud
Hotels.com
USD 134
Vis tilbud
TravelocityUSD 134
PricelineUSD 134
ZenHotels.comUSD 144
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (493)
Filtrer anmeldelser
493 resultater
Vurdering fra reisende
142
182
98
49
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
142
182
98
49
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 493 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med oppholdet. Vil spesielt bemerke servicen til hun ene resepsjonisten som gjorde oppholdet ekstra hyggelig på bursdagen min!
Bra utvalg ved frokost og ingenting å utsette.
Fin beliggenhet og bra utvalg av fasiliteter.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Camper310364
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kent Johnsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake ved en senere anledning :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2021 via mobile enheter

Vi bodde i standard rom på 5 etasje med utsikt ned mot elva. Fin størrelse på rommet, tilsynelatende rent, men under senga var det masse støv (mistet eyeliner som rullet ned under senga, og det var ikke pent syn). Grei bad, men lite trykk i dusjen. Savnet kjøleskap, vannkoker og kaffe/te på rommet, men dette har de flyttet ned til resepsjonen som en loungen løsning - føles litt tungvint når en sitter I pysjen og har lyst på kaffe/te.

Frokosten var ganske bra, det eneste vi savnet var kalkun/kyllingpålegg - ellers tipp topp.

Vi var også på spa. Helt fantastisk opplevelse. Utrolige dyktige terapeuter.

Romtips: Innsjekk er ganske sent, kl 16.00. Anbefaler å komme tidligere og dra på Spa før innsjekking.
Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, FAHIQB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kent Johnsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2021

Hei og takk for hyggelig tilbakemelding :-) På alle våre suiter og superior rom har vi kaffemaskin. Når gjelder rengjøring under sengen så har vi tatt dette opp med housekeeping. Håper vi sees ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2021 via mobile enheter

For det første var hotellet nærmest utilgjengelig pga ekstensive gravearbeider omkring hele hotellet. Dette er en informasjon som i anstendighetens navn bør komme fram på hotellets hjemmeside! Dette begrenset atkomsten til resten av byen og gjorde det vanskelig å finne fram (lange viderverdige gangveier for å komme ut av anleggsområdet..)
Neste skuffelse var at barn ikke hadde adgang til svømmebassenget før etter kl 18(?!). I min bestilling skrev jeg som «spesielt ønske» adgang i badebasseng for 11 år gammel jente. Jeg oppfattet dette som godtatt, siden jeg ikke fikk noen beskjed om det motsatte. Uten adgang til svømmebasseng for henne ville jeg valgt et annet hotell -så jeg føler meg litt lurt..
(Å la barn ha tilgang først etter kl 18 er forøvrig en dårlig idé! De andre som var der var voksne par som nærmest tok forspillet i bassenget eller boblebadet.. Ikke så egnet for barn..!)
Har alltid vært fornøyd med Choice-hotellene tidligere, så jeg håper dette er «uhell».

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HildeOE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kent Johnsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2021

Hei og takk for tilbakemeldingen din! Enig at informasjonen her burde vært kommunisert bedre enn det du opplevde. Alle våre gjester som har lagt igjen epost adresse vil få en velkomstmail med oppdatert informasjon før de ankommer hotellet. Barn har tilgang til SPA utenom ordinære åpningstider.Dvs. før og etter åpningstidene. Beklager at du har blitt feilinformert. Vi skal bli bedre til å kommunisere fremover.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2021 via mobile enheter

Er her noen ganger i året, da dette er det eneste aktuelle sted for kurs og konferanser i området.
Jeg har lært, og tar med meg egen pute til senga hvis jeg skal overnatte. Jeg klarer ikke å sove på en brisk med harde puter som lar meg sove med hodet i det som føles som 90 graders vinkel. Kred for en king size seng med hel madrass, men en god natts søvn får jeg aldri. Teppe på gulvet er lite delikat og skyvedør av glass inn til badet fordrer at man er alene, eller synes det er greit at lyder fra badet er enda mer lydhøre ovenfor de man ev. deler rom med. Møkkete glass på badet, var heller ikke delikat.
Betjeningen er veldig hyggelige og er verdt den tredje prikken.
Stor fordel at kinoen er i samme bygg, hvis man ønsker å se en film eller to i løpet av oppholdet.

Dato for oppholdet: april 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Nobelty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kent Johnsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2021

Hei og takk for tilbakmeldingen! Man skal selvfølgelig slippe og ta med seg sin egen pute når man bor hos oss. Ta gjerne kontakt med resepsjonen neste gang, så finner de en passende pute som du kan bruke på rommet :-) Hyggelig å høre at betjeningen er trivelige og at de tar vare på våre gjester. Håper vi sees snart igjen! :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2020

I løpet av oppholdets tre første minutter fant jeg hår fra trolig 3 forskjellige personer på bad og i sengetøy. Renholdet på spesielt badet fremstår som totalt mangelfullt. Ellers fin innsjekk, god seng og ok frokost. Men velger nok et annet hotell på Gjøvik neste gang.

Dato for oppholdet: november 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
3  Takk, HansAndreS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser