Arnt-Hugo P
5,0 av 5 boblerAnmeldt 9. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Kent Johnsen, SalgQuality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. sep. 2022
Takk for hyggelig tilbakemelding :-) Neste gang du kommer så må du prøve vår SPA avdeling. Velkommen tilbake :-)
cabin
Hotel Victoria Hamar Konferanse
20.6 km fra Quality Hotel Strand Gjovik
Se flere hoteller i Gjøvik
Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Strand-hotellet har virkelig fått dreisen på sin nye meny. Med lokale råvarer dandert på flotte fat, var det en opplevelse å invitere med oss våre danske, svenske og finske venner til en flott matopplevelse på Pi-taket! Dette, kombinert med en flott kveld med sol og flotte forhold, gjorde opplevelsen meget god. Servitørene var behagelig gøy og vi fikk god veiledning.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, t0rvilds
Kent Johnsen, Salg på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2022

Så hyggelig å høre :-) Velkommen tilbake til vår neste sommersesong.

Anmeldt 5. juni 2022

Helt grei innsjekk, men oppdager raskt at persienne på rommet ikke fungerer (kan ikke justeres opp eller ned). Etter sjekk av personalet, finner de ut at dette ikke kan ordnes før neste dag. De tilbyr en helt grei kompensasjon for dette, noe som i og for seg bør kunne forventes. Kveld neste dag oppdages derimot at problemet ikke er fikset...
Videre er sluk på badet såpass dårlig, at halve badegulvet oversvømmes etter en normal dusj. Svært upraktisk!

Mest alvorlig er imidlertid dårlig kunnskap om matutvalg på frokosten. Det ble spurt om nøtteinnhold i brød, der første ansatt svarer at alt brød er både nøtte- og glutenfritt. Dette virket usannsynlig, så vi spurte en annen ansatt etterpå for å dobbeltsjekke. Denne ansatte forhørte seg med kjøkkenet og kunne meddele at brødet inneholdt nøtter. Her virket det også usannsynlig at hotellet kun serverte brød med nøtteinnhold, så vi turte ikke spise brød i det hele tatt pga nøtteallergi. Tør ikke tenke på hva som ville skjedd dersom en hyperallergiker hadde vært der... Rett og slett farlig!
Ellers preges frokosten av svært dårlig eller manglende merking av de ulike matvarene.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Aronwig
Anmeldt 29. mars 2022

Glemte igjen jakka på rommet. Da jeg kommer til resepsjonen et par timer senere kan de verken hente jakka eller gjøre noe. De var verken heller veldig imøtekommende og svarte til tider frekt. Fikk beskjed at de skulle sende meg melding men hørte aldri noe. Meget skuffet

• Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, andreasR576PU
Anmeldt 19. mars 2022 via mobile enheter

Servicen her var lite å skryte av, tok lang tid før de kom bort til bordene og utvalg drikke var mindre enn menyen tilsa. Spiste helt grei burger, men pommes frites hadde tydeligvis vært flere omganger i frityrkokeren. Kelner reklamerte med 20% på burgere, men da regningen kom, var det tydeligvis «glemt». Dessverre fristet dette ikke til flere besøk.

Takk, Utpatur14
Anmeldt 13. mars 2022

Hyggelig mottakelse, og imøtekommende betjening. Fantastisk mat under hele oppholdet. Rommet var rent og delikat, sengen var god å sove i. Konferanserommet var lett å komme til, oversiktlig og lett å finne fram på hotellet. Greit å parkere bilen.

Takk, Rostejenta