Tor N
1.3 km fra Quality Hotel Strand Gjovik
1.0 km fra Quality Hotel Strand Gjovik
Se flere hoteller i Gjøvik
Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

Flott beliggende rett ved elven i byen (rett ved E6 og togstasjon). Bilparkering rett ved hotellet som var flott. Hyggelige ansatte hjelp til og jeg fikk et flott stort rom i med utsikt over elven- veldig koselig . Hotellet har et godt treningsrom

Takk, 799espenh
Tommy Aanerud, Annet på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2023

Hei Espen

Tusen takk for din rating og tilbakemelding! :) Dette setter vi stor pris på.

Så flott at du har kost deg hos oss.

Hjertelig velkommen tilbake skal du være. :)

Ha en fortsatt fin dag.

Anmeldt 18. september 2023 via mobile enheter

Hotellet får full score på grunn av fantastiske ansatte, fra vi ble mottatt i resepsjonen av en utrolig hyggelig resepsjonist til smilende frokostverter. Alle vi traff hadde øyekontakt, smilte og noen hyggelige ord på lager. Enten har hotellet en god opplæring ellers så har de truffet med personlig egnethet😊. Spesielt takk til respsjonisten som klarte å "hoste opp" nål og tråd når buksen revnet🤗. Rommet var veldig bra (superior) og frokosten var fantastisk. Takk for et flott opphold, vi kommer tilbake.

Takk, heidif422
Karoline Hammer-Larsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2023

Så herlig - tusen takk for flott tilbakemelding:) Det er så stas at de nydelige ansatte på hotellet blir sett, og at den gode jobben de gjør blir verdsatt. Dette varmer det engasjert teamet her på Strand. ha en super dag, og hjertelig velkommen tilbake:)

Anmeldt 17. september 2023 via mobile enheter

Det positive først: Fantastisk blide og imøtekommende folk både i frokostsal og bar. Det redder karakternivået sammen med generelt god og variert frokostbuffet. Litt få brødvalg er det eneste å plukke på der. Innsjekk var et mikromareritt: Bestillingen vår var rotet bort og/eller forbyttet. Ingen beklagelse å få. Ingen informasjon ble gitt under innsjekk heller; måtte selv spørre om frokosttider, osv. Tok lang tid å rydde opp i bestilling. Rommet vi til slutt fikk, var greit, men litt shabby; dårlig med (les: ingen) knagger på badet, knust speil i garderoben. Det verste var likevel at ingen kom og redde opp , skiftet håndklær eller etterfylte kaffekapsler, el.l. Svært skuffende for et såkalt "de luxe" rom.

Takk, torilo798
Kent Johnsen, Owner på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2023

Hyggelig å høre at de ansatte tok deg godt i mot under oppholdet :-) Vi beklager at du ikke fikk tilstrekkelig informasjon under innsjekken. Her skulle de ha blant annet spurt om dere ønsker rengjøring på rommet under oppholdet. Håper du ellers hadde et hyggelig opphold.

Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Vi var 4 voksne som bodde der på hotellet ett døgn, had vert vårt rom som var veldig fine og med fin utsikt, gode senger, dyner. Rent og pent over alt. Om kvelden spiste vi på tak restauranten på hotellet hvor det var hyggelig å sitte, alt vi spiste smakte meget godt, er ikke billig der, men verdt pengene. Frokostbuffé var å meget bra med stort utvalg. Vi fikk god service av alle som vi var i kontakt med. Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juli 2023
1  Takk, Kjellemann_12
Kent Johnsen, Eier på Quality Hotel Strand Gjovik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2023

Takk for hyggelig tilbakemelding :-) Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 7. mai 2023

Bra sted, servering, service og muligheter! Anbefales til barnefamilier, venner eller i forbindelse med jobbreiser. Baren på taket er en opplevelse, når den er åpen. Kommer garantert tilbake igjen ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: mai 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Knut241

Så hyggelig å høre at oppholdet hos oss var bra :-) Velkommen tilbake ved en senere anledning!