Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 68
Vis tilbud
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Expedia.comUSD 68
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (43)
Filtrer anmeldelser
43 resultater
Vurdering fra reisende
18
17
6
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
17
6
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 43 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

En grei campingplass med store plasser, men litt trangt å komme til alle plassene. Reint og fint, med god fokus på renhold og serviceinnstilte medarbeidere. Flere vannstasjoner. Var bare en natt så fikk aldri sett stasjonen for toalettømming.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jacobsen78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Ikkje denne stranda. Ikkje denne stranda. Men denne stranda, Sveastranda...

Fin campingplass som ligger flott til ved Mjøsa. Stor camping med mye tilbud, spesielt for barnefamilier. Sanitære forhold er ok. Gjestekjøkken er lite med veldig godt. Trang om plassen for bobiler og campingvogner, bedre for oss med telt.

Vi fikk plass helt i vannkanten og hadde en fin base som utgangspunkt for aktiviteter i området.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi hadde bestilt plass til vogn i god tid, men ble plassert på en grusplass!
Drop in plassene er fine, plassert ved sjøen og nært alt.
Vi var langt fra sanitær, lekeplass og kiosk. Nært hovedveien, så mye støy fra biler. Og utsikten er trær og grus.
Har reist på camping i flere år, i hele Skandinavia og har aldri opplevd at bestillingsplassene er dårligst!
Blir ikke denne campingen flere ganger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Snoopy-pus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mette Lunde Sveen, Eier på Sveastranda Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei! Vi beklager at dere ikke var fornøyd med plassen dere fikk tildelt. Veldig synd at dere ikke sa ifra i resepsjonen. Da ville vi sørget for at dere fikk byttet plass.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Svært fin plass for alle aldersgrupper. Men er svært ødeleggende med "kongen på campingplassen " som passer alle. Denne gjengen som har fast plass på toppen ved sanitæranlegget gjør at vi ikke kommer igjen på denne campingplassen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 54helges
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Veldig hyggelig betjening både i resepsjon og butikk. Perfekt sted for barnefamilier med strand og fin lekeplass. Våre unger storkoste seg med bading og trampoliner dagen lang. Rene og pene sanitæranlegg.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Camping_inga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser