Flott campingplass ! Ligger fint til! Masse å gjøre for store og små! Leide trøbåt og sup board og koste oss. Rent på toalettene. Fin lekeplass og koselige badeviker, egnet for små barn, og vanntrampoline. Hyggelig betjening!!!
Dato for oppholdet: august 2020
Spør Jallagjengen om Sveastranda Camping
1 Takk, Jallagjengen
En grei campingplass med store plasser, men litt trangt å komme til alle plassene. Reint og fint, med god fokus på renhold og serviceinnstilte medarbeidere. Flere vannstasjoner. Var bare en natt så fikk aldri sett stasjonen for toalettømming.
Spør Jacobsen78 om Sveastranda Camping
Takk, Jacobsen78
Ikkje denne stranda. Ikkje denne stranda. Men denne stranda, Sveastranda...
Fin campingplass som ligger flott til ved Mjøsa. Stor camping med mye tilbud, spesielt for barnefamilier. Sanitære forhold er ok. Gjestekjøkken er lite med veldig godt. Trang om plassen for bobiler og campingvogner, bedre for oss med telt.
Vi fikk plass helt i vannkanten og hadde en fin base som utgangspunkt for aktiviteter i området.
Spør 338clausr om Sveastranda Camping
3 Takk, 338clausr
Vi hadde bestilt plass til vogn i god tid, men ble plassert på en grusplass! Drop in plassene er fine, plassert ved sjøen og nært alt. Vi var langt fra sanitær, lekeplass og kiosk. Nært hovedveien, så mye støy fra biler. Og utsikten er trær og grus. Har reist på camping i flere år, i hele Skandinavia og har aldri opplevd at bestillingsplassene er dårligst! Blir ikke denne campingen flere ganger.
Spør Snoopy-pus om Sveastranda Camping
Takk, Snoopy-pus
Mette Lunde Sveen, Eier på Sveastranda Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020
Hei! Vi beklager at dere ikke var fornøyd med plassen dere fikk tildelt. Veldig synd at dere ikke sa ifra i resepsjonen. Da ville vi sørget for at dere fikk byttet plass.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Svært fin plass for alle aldersgrupper. Men er svært ødeleggende med "kongen på campingplassen " som passer alle. Denne gjengen som har fast plass på toppen ved sanitæranlegget gjør at vi ikke kommer igjen på denne campingplassen
Spør 54helges om Sveastranda Camping
1 Takk, 54helges