Vi hadde endelig fått en anledning til å ta en kort helg på hotell, og valgte Quality Strand Hotel på Gjøvik. Ikke noe galt å si om hotellet, der er servicen helt på topp. Men når det kom til middagen, var ikke ting så bra lenger. Vi ble henvist til Big Horn Steakhouse, noe vi ikke så på som et problem der og da. Restauranten var rundt halvfull da vi satte oss ned, og kelneren dukket raskt opp. Vi bestilte hjortefilet med fløtesaus, fruen med gratinerte poteter, jeg med fries. Det hele skulle flankeres av en Ripasso. Så var det bare å vente, og vente og vente og vente.... Etter 50 minutter spurte vi om vi ikke skulle få mat snart, og fikk masse beklagelser og lovnad om at maten var på vei. Vel, maten kom og så lekker nok ut sånn med en gang... Men skuffelsene stod i kø. Fileten, som var bestilt som medium, var skikkelig gjennomstekt og tørr. Sausen var tynn og smakløs, og den gratinerte poteten hadde aldri sett en fløteskvett. Grønnsakene var svidd, og smakte ikke godt. Det eneste positive ved dette måltidet var en utsøkt Ripasso, men det veier jo ikke opp for en uspiselig middag til kr. 369,- pr. person. Så beklager Big Horn, vi spiser aldri hos dere igjen.