Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjentar ikke denne”
Anmeldelse av Peking Palace Restaurant

Peking Palace Restaurant
Vurdert som nr. 20 av 40 Restauranter i Gjøvik
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Slitte og brune lokaler. Servitøren trekker opp som en hyggelig fyr. Maten var gjennomsnittlig med unntak av vårrullene som kanskje er de smakløste jeg har opplevd. Lite (ingenting) på menyen om du vil spise kjøttfritt. Tommel ned.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Olaf B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 52 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Restauranten er en av de lengstlevende i byen. Her får man tradisjonell norsk-kinesisk mat. Hyggelig betjening. Føles koselig når familie og venner av dem er der å spiser med dem. Maten kommer fort og holder jevn kvalitet .

Take away maten er ikke mer enn 3 stjerner, sausen her blir tynn så smaken forsvinner. Dette burde de sjekke ut selv også.

Skulle ønske man kunne bestille noen mer autentiske retter også. Tørrstekt biff, pak choy eller bønner stekt med chili og hvitløk.

Jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, AtleS3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2020

Chinamat er blitt vanlig i Norge også, og er blitt veldig glad i de meget varierende asiatiske rettene. Vi valgte nydelig scampi og vårruller denne gangen, som ble herlig servert med passe dampede ris, og ditto. Et herlig og mettende godt måltid, med god ettersmak, og mye mat for pengene. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Familiemiddag. Restauranten bærer preg av å være noe enkel. Maten var lunken - dvs ikke varm - men andre fikk varm mat så det er nok litt tilfeldig. Kelner mistet bestikk på gulvet når ryddet og virket hastig. Positivt var at banansplitten var god. Dette er en kinarestaurant under gjennomsnittet.
Konklusjon:
En restaurant om en vil spise rimelig og der «det ikke er så nøye» hvordan det ser ut. Egner seg ikke dersom det er en anledning som skal feires eller det skal være pent og representativt.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Ivar A H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Jeg vet ikke helt om vi velger denne restauranten igjen. Maten var veldig variabel. En av oss var passe fornøyd med kylling i curry. Vi som tok scampi med sursøtsaus ble vel heller skuffet. Skarp eddiksmak på sausen. Ingen grønnsaker i sausen, men noen ved siden av. Grønnsakene var hovedsakelig vannkastanje med litt ananas. Ikke veldig fornøyd med denne. Tror dette ble første og siste besøk.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Mengha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peking Palace Restaurant, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Peking Palace Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din