Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top kvalitet, fantastisk service!”
Anmeldelse av Peking Palace Restaurant

Peking Palace Restaurant
Vurdert som nr. 20 av 41 Restauranter i Gjøvik
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 5. september 2021

Ypperlig velsmakende mat, raskt levert og god service! Hele familien elsket det! Er veldig interessert mat og lager mye selv, men denne resturanten overgår det meste i Gjøvik.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Snake4006
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 54 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Dårlig mat. Bruker ikke ferske ingredienser. Ananas f.eks smaker ingenting. Den sursøte sausen smaker vann med litt smak. Synd å kaste bort penger her.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Kaja Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Slitte og brune lokaler. Servitøren trekker opp som en hyggelig fyr. Maten var gjennomsnittlig med unntak av vårrullene som kanskje er de smakløste jeg har opplevd. Lite (ingenting) på menyen om du vil spise kjøttfritt. Tommel ned.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Olaf B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Restauranten er en av de lengstlevende i byen. Her får man tradisjonell norsk-kinesisk mat. Hyggelig betjening. Føles koselig når familie og venner av dem er der å spiser med dem. Maten kommer fort og holder jevn kvalitet .

Take away maten er ikke mer enn 3 stjerner, sausen her blir tynn så smaken forsvinner. Dette burde de sjekke ut selv også.

Skulle ønske man kunne bestille noen mer autentiske retter også. Tørrstekt biff, pak choy eller bønner stekt med chili og hvitløk.

Jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, AtleS3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. april 2020

Chinamat er blitt vanlig i Norge også, og er blitt veldig glad i de meget varierende asiatiske rettene. Vi valgte nydelig scampi og vårruller denne gangen, som ble herlig servert med passe dampede ris, og ditto. Et herlig og mettende godt måltid, med god ettersmak, og mye mat for pengene. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peking Palace Restaurant, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Peking Palace Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.