Kontaktet turistkontoret på Gjøvik for mer info om pilegramspakken/-etappen fra Kapp ti Gjøvik.
Fikk veldig god og tilpasset informasjon, fikk også på forespørsel tilsendt infomateriell i posten (ikke alle turistkontor gjør det lenger, men noen ganger er det godt å ha noe å bla i).
At vi fikk så god info, bidro til at vi faktisk bestilte denne pakken. Vi hadde et flott opphold på Gjøvik, og deletappen på Skibladner i nydelig vær var også et høydepunkt.
Selve pilegrimsetappen var en fin tur, langs kornåkre og grønnsakåkre, i vannkanten langs Mjøsa, kulturlandskap m.m. Muligens er det i beskrivelsen litt underkommunisert at man til slutt må gå ca. 5 km på asfalt for å komme tilbake til Gjøvik sentrum.
Men turistkontoret på Gjøvik får toppkarakter fra oss, enkelte andre turistkontor kunne med fordel tatt seg en studietur til dere.
Neste gang skal vi ha bedre tid også til andre opplevelser i regionen.
Her får man hjelp til alt man trenger hjelp til som besøkende på Gjøvik! Svært hyggelig. betjening og masse informasjon om aktiviteter jeg ikke visste om fra før!
Er nedom Stasjonen til stadighet når jeg er på vei til eksotiske strøk og før det mot lufthavna. Bygget ble ferdigstilt til åpninga av jernbanen etter år 1900. Noe mer betydningsfullt enn flertallet av de andre jernbanestasjonene. Det offentlige har laget et funksjonshus ved sida av, som er helt elendig fult i utseendet. Er veldig positivt innstilt til tidsriktige påbygg, men med en viss standard. Dette er Gjøvik l et nøtteskall. Det blir bygd mengder av smakløse bygninger i våre dager og uten stor reell verdi. Kontoret i seg selv har jeg ikke besøkt og vært innenfor dørene, men jeg mener bestemt personlig at Gjøvik Stasjon (det riktige navnet på stedet) som fortsatt er siste stasjon når ikke statsapparatet kobler oss sammen med Dovrebanen lenger nord, altså bygget burde brukes til et rafft kulturelt læringssenter. Evt. Teknisk kontorlokale. K.
De gjør virkelig alt de kan for å få deg til å bli i regionen og besøke de stedene som er Verd å besøke. Vel verd å stikke innom for å planlegge noen dager i Gjøvik/Land regionen...
Dette er et turiskontor med ekselent service, info om alt du trenger enten du er på fisketur, kultur, festival, familieferie, skiløper, you name it
Hei,
Takk for at du tok deg til å skrive en anmeldelse, det er artig å høre at du er fornøyd
Trenger du assistanse eller tips i fremtiden er det bare å ta kontakt igjen.
Ha en riktig god sommer! :)
Med vennlig hilsen
Runar Bekkelund
Gjøvikregionen Hadeland Ringerike Reiseliv
Veldig koselige lokaler i den gamle jernbanestasjonen på Gjøvik. Fin severdigheter med Skibladnerkontoret i samme lokale. Serviceminded betjening.