Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjøviks beste kaffebar.”
Anmeldelse av Krutt Espressobar

Krutt Espressobar
Vurdert som nr. 1 av 1 Kaffe og te i Gjøvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Koselig liten kaffebar. Hyggelig betjening og suveren service. Er det ett Sted du skal drikke kaffe så er det her. De har også ett lite utvalg snitter, toast og kaker. Kakaoen er også å anbefale.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Line Strande H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 31 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Det er litt dyrt men det er som på alle andre kaffer. De har noen nyheter i ny og ne. Det er hyggelig personale der og mange av de har god kunnskap om kaffe bønner og kan lage alt som er på menyen.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, PetterH108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Skulle kjapt innom, ingen kunder annet enn meg i kassa og 4 jenter som satt ved ett bord, før min samboer kom og stelte seg ved meg. Jeg ble ikke sett eller spurt om hva jeg skulle ha der jeg stod ved kassen og ventet. Tre menn, en dypt opptatt av å perfeksjonere ett hjerte i en kaffe, lite effektiv, en som gikk å ryddet, fylte på og organiserte og en som stod og så rett ut i luften, litt utilpass.

Vi bestilte, først min samboeren da han ble ekspedert ganske raskt, jeg bestilte typ 4min etter, da han endelig så meg.

En kaffelatte, en sort dagens og to skinketoast kom på totalt, 214,-. Det tok gode 15 minutter å få dette med seg. Kaffen er god, absolutt. Men skinketoasten var en fadese. Kun ost og skinke på vanlig korn brød. Ingen krydderet, ikke noe grønt og kostet den nette sum av 74kr!! Osten smakte ingenting og hele måltidet smakte mel.

Til å værr en hipp kaffebar, så forventer jeger. Kaffen skal være god på ett slikt sted, det forventer jeg. Men her mangler både mat kunnskap, vilje til å forstå at ting skal serveres og servicen var glemt hjemme på vei til jobb. Uavhengig ferie, her skal man alltid levere, om ikke overleverer man ikke i vår tids marked.

Så god kaffe, dårlig mat og dårlig service.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Chansi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Særdeles god kaffe. Jeg koste meg med en dobbel cortado, deilig. Kona mi koste seg med en dobbel kaffe latte.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Jeg kan ikke annet si, enn at Krutt har byens beste kaffe. De tilbyr også laktosefri melk eller soyamelk. De har noe mat, smørbrød og kaker og slik, noe som dessverre ikke er glutenfritt sånn at jeg har aldri kunnet spise noe der. Det trekker litt ned synes jeg. Tidligere hadde de sjokolade fra Gjøvik sjokoladefabrikk der, det burde de starte med igjen. Ingen ting er som enn luksus sjokoladebit til kaffen :)

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 458sirif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Krutt Espressobar, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Krutt Espressobar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din