“Fortjener lojalitet”
Anmeldelse av Krutt Espressobar

Krutt Espressobar
Vurdert som nr. 1 av 1 Kaffe og te i Gjøvik
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

En fin og koselig kaffebar med et første klasses besetning som lager byens beste kaffe. 4,5/5 i reel poengscore

Dato for besøk: juli 2019
Takk, kjetilea

Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Koselig liten kaffebar. Hyggelig betjening og suveren service. Er det ett Sted du skal drikke kaffe så er det her. De har også ett lite utvalg snitter, toast og kaker. Kakaoen er også å anbefale.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Line Strande H
Anmeldt 6. november 2018

Det er litt dyrt men det er som på alle andre kaffer. De har noen nyheter i ny og ne. Det er hyggelig personale der og mange av de har god kunnskap om kaffe bønner og kan lage alt som er på menyen.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, PetterH108
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Skulle kjapt innom, ingen kunder annet enn meg i kassa og 4 jenter som satt ved ett bord, før min samboer kom og stelte seg ved meg. Jeg ble ikke sett eller spurt om hva jeg skulle ha der jeg stod ved kassen og ventet. Tre menn, en dypt opptatt av å perfeksjonere ett hjerte i en kaffe, lite effektiv, en som gikk å ryddet, fylte på og organiserte og en som stod og så rett ut i luften, litt utilpass.

Vi bestilte, først min samboeren da han ble ekspedert ganske raskt, jeg bestilte typ 4min etter, da han endelig så meg.

En kaffelatte, en sort dagens og to skinketoast kom på totalt, 214,-. Det tok gode 15 minutter å få dette med seg. Kaffen er god, absolutt. Men skinketoasten var en fadese. Kun ost og skinke på vanlig korn brød. Ingen krydderet, ikke noe grønt og kostet den nette sum av 74kr!! Osten smakte ingenting og hele måltidet smakte mel.

Til å værr en hipp kaffebar, så forventer jeger. Kaffen skal være god på ett slikt sted, det forventer jeg. Men her mangler både mat kunnskap, vilje til å forstå at ting skal serveres og servicen var glemt hjemme på vei til jobb. Uavhengig ferie, her skal man alltid levere, om ikke overleverer man ikke i vår tids marked.

Så god kaffe, dårlig mat og dårlig service.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Chansi
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Særdeles god kaffe. Jeg koste meg med en dobbel cortado, deilig. Kona mi koste seg med en dobbel kaffe latte.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, steinolavr

Reisende som så på Krutt Espressobar, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Krutt Espressobar? Del dine erfaringer!