Skulle kjapt innom, ingen kunder annet enn meg i kassa og 4 jenter som satt ved ett bord, før min samboer kom og stelte seg ved meg. Jeg ble ikke sett eller spurt om hva jeg skulle ha der jeg stod ved kassen og ventet. Tre menn, en dypt opptatt av å perfeksjonere ett hjerte i en kaffe, lite effektiv, en som gikk å ryddet, fylte på og organiserte og en som stod og så rett ut i luften, litt utilpass.
Vi bestilte, først min samboeren da han ble ekspedert ganske raskt, jeg bestilte typ 4min etter, da han endelig så meg.
En kaffelatte, en sort dagens og to skinketoast kom på totalt, 214,-. Det tok gode 15 minutter å få dette med seg. Kaffen er god, absolutt. Men skinketoasten var en fadese. Kun ost og skinke på vanlig korn brød. Ingen krydderet, ikke noe grønt og kostet den nette sum av 74kr!! Osten smakte ingenting og hele måltidet smakte mel.
Til å værr en hipp kaffebar, så forventer jeger. Kaffen skal være god på ett slikt sted, det forventer jeg. Men her mangler både mat kunnskap, vilje til å forstå at ting skal serveres og servicen var glemt hjemme på vei til jobb. Uavhengig ferie, her skal man alltid levere, om ikke overleverer man ikke i vår tids marked.
Så god kaffe, dårlig mat og dårlig service.