“God sushi, men rotete servering og feil priser”
Anmeldelse av Jako Sushi

Jako Sushi
Vurdert som nr. 3 av 50 Restauranter i Gjøvik
Kjøkken: Kinesisk, Japansk, Thai
Beskrivelse: Vi serverer det ypperste av japansk sushi samt andre asiatiske småretter og curries. Ta turen til oss i hyggelige omgivelser midt i hjertet av Gjøvik for en lett matbit eller et fullverdig måltid. Kjøkkenet vårt stenger kl 21:00 men hver fredag og lørdag fortsetter vi med åpen bar til kl 2 hvor vi også tilbyr enkel sushi og barsnacks. (25 års grense)
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Maten var veldig god, særlig sushien, men de har en del å gå på når det kommer til servicen. Prisene i restauranten er en del høyere enn de som ligger på nettsiden. De virket lite forståelsesfulle for at dette var uheldig. De innbakte scampiene ble så forsinket pga mye å gjøre, selv om det kun var en annen som bestilte den timen vi var der, at vi fikk hovedretten, sushi, før forretten. Sistemann som ikke skulle ha sushi måtte derimot vente med sin hovedrett til etter vår sushi og alles forrett.

Takk, Homrul

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Vi valgte tradisjonell asiatisk, fiskesuppe og kylling chop suey - begge deler smakte svært godt og ble servert raskt. Lite mennesker ute på en torsdag kveld, men stedet kan anbefales. Neste gang prøves sushien, som mange skryter av!

Takk, Gunnar_Oslo
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Jako leverer sushi av en ekstremt god standard. Er her flere ganger i uken og det leveres alltid fantastisk mat.

Litt treg take away til tider men det er i travle perioder

Takk, mariust168
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Dette er ikke mat for meg, men mens vi andre valgte kinamat, valgte studenten i selskapet mat herfra. Det var meget vellykket. Det tok litt tid å få maten, men dumt av oss å ikke ringe for å bestille maten på forhånd. Stedet er tydelig populært, da det var mange innom for å hente med seg mat. Maten var smakfull, og måltidet var nok ikke det siste her for studenten.

1  Takk, Mengha
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat til overraskende gode priser. Hyggelig og service rettet betjening. Anbefaler futomaki, alle typer.

Takk, 481jeanettek

Reisende som så på Jako Sushi, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Jako Sushi? Del dine erfaringer!