Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjøviks beste sushi”
Anmeldelse av Jako Sushi

Jako Sushi
Vurdert som nr. 2 av 39 Restauranter i Gjøvik
Prisklasse: kr 100 - kr 250
Kjøkken: Kinesisk, Japansk, Thai
Beskrivelse: Vi serverer det ypperste av japansk sushi samt andre asiatiske småretter og curries. Ta turen til oss i hyggelige omgivelser midt i hjertet av Gjøvik for en lett matbit eller et fullverdig måltid. Kjøkkenet vårt stenger kl 21:00 men hver fredag og lørdag fortsetter vi med åpen bar til kl 2 hvor vi også tilbyr enkel sushi og barsnacks. (25 års grense)
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi serverer det ypperste av japansk sushi samt andre asiatiske småretter og curries. Ta turen til oss i hyggelige omgivelser midt i hjertet av Gjøvik for en lett matbit eller et fullverdig måltid. Kjøkkenet vårt stenger kl 21:00 men hver fredag og lørdag fortsetter vi med åpen bar til kl 2 hvor vi også tilbyr enkel sushi og barsnacks. (25 års grense)
Anmeldt 26. juli 2020

Jako Sushi er absolutt Gjøviks beste sushi Resturant. Det er velsmakende, god og fyldig sushi.

Kan anbefale kimchi, som de serverer som ekstra. Anbefales!

God og rask service!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kimchimasterchef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 96 anmeldelser

Anmeldt 28. april 2020 via mobile enheter

Jeg har prøvd ulike retter på Jako som smaker fantastisk, men faller alltid tilbake på de deilige sushi rettene. Det er mye smak, store porsjoner og god service. Maten er ferdig raskt noe som er en god bonus.

Dato for besøk: april 2020
Takk, michellesT5728XT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. april 2020

Fantastisk god- og velsmakende sushi, maki og sashimi, samt vårrull. Her har Gjøvik en asiatisk perle de kan være stolt av. Vi var innom for take away, og hadde en herlig matopplevelse etterpå. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. april 2020 via mobile enheter

Har spist mye sushi opp igjennom, men ingenting slår jako. Alle eksklusive steder i Oslo kan gå å legge seg

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 84martes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Jeg har prøvd en del sushi men dette er nok det beste av alle, kjempe snille ansatte. Anbefaler alle til å prøve det ut.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, CherrierJam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jako Sushi, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Jako Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.