Prisklasse: USD 10 - USD 16
Beskrivelse: Jako Sushi er et spisested i Gjøvik, som serverer asiatisk «take away»-mat. Dette innebærer primært sushimåltider, men vi tilbyr også generell asiatisk mat. Ta en titt på menyen for nærmere info om maten vår. Vårt spisested åpnet den 1. september 2011, og har allerede rukket å få noen trofaste kunder. Vi har avtaler på sjømatleveranse med lokalbutikkene i nærheten, og derfor har vi muligheten til å servere mat med helt ferske råvarer. Vi har som mål å servere det aller ypperste av japansk sushi – og asiatisk mat – til våre kunder. Dette innebærer god kjøkkenhygiene, store kunnskaper om mat, samt den store lidenskapen vi har for matlaging. Til studenter kan vi med glede meddele at de får 10 % rabatt på alle retter. I tillegg kjører vi en bonusordning til alle kunder, som innebærer at vi spanderer en medium sushi til de som har kjøpt ti måltider over 100,– (dette gjelder ikke for de med studentrabatt, og gjelder kun ved kjøp av sushi). Befinner du deg i nærheten? Ta så en tur innom, og vi vil ta deg imot med åpne armer!