Vi besøkte restauranten en fredagskveld i begynnelsen av november og det var svært få gjester i restauranten.
Servitøren var svært hyggelig og imøtekommende og presenterte en overraskende spennende meny. Vi var to par, alle bestilte jordskokksuppe til forrett, to bestillte lammecarré, én bestilte bakt ørret og selv bestilte jeg reinsdyrskank.
Jordskokksuppen til forrett var aldeles nydelig. Jeg smakte også på lammecarréen som også var helt på topp. Også den som bestilte ørret mente denne var meget god. Selv spiser jeg svært mye reinsdyrkjøtt, men dette var første gang jeg spiste skank av reinsdyr. Denne var aldeles nydelig, perfekt tilberedt og satte en standard for meg når jeg selv skal tilberede dette.
Jeg oppfattet vinutvalget som godt og med tre forskjellige dessertviner. Til dessert bestilte vi alle hjemmelaget karamellpudding. Denne sto til godkjent, men får ikke toppkarakter – faktisk var desserten det som var minst bra av det vi fikk servert.
Totalt sett var dette imidlertid en svært bra matopplevelse og jeg vil berømme menyen. Servicen var upåklagelig og vi kommer gjerne tilbake.