“Lang ventetid”

Vurdert som nr. 19 av 51 Restauranter i Gjøvik
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 11. april 2024

Ventet 55 minutter på maten.
En merkelig servering, hvor servitøren delte ut tallerkenene fra hånd til hånd.
Ble tilbudt gratis dessert fordi vi ventet så lenge, men servitøren dukket aldri opp igjen.
Dette er andre gang vi opplever fryktelig sen servering på denne restauranten.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Jane M

Anmeldt 20. januar 2024 via mobile enheter

Hands down, en av de beste Egon restaurantene jeg har spist på.
Gikk for en forrett jeg ikke har sett før, med pork belly spyd, liten quesedilla og 2 crispy chicken taco. Nam!
Drikke ankom raskt, omtrent uten kullsyre dessverre, men søte og smilende servitører. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: januar 2024
Takk, torispori
Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

Det er ikke så rart at pizzaen er kald og bestillinger glemmes når det er alt for lite folk på jobb. Det kanskje i overkant dyrt også..?

Dato for besøk: september 2023
Takk, Hege F
Anmeldt 24. juli 2023

Veldig fint sted, hyggelige servitører som virker som de trives med hverandre. Litt bråkete barn men det er foreldre sin feil ikke egon :)

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Trail04323852180
Anmeldt 16. april 2023

Grei mat, men sabla små posjoner.
Metter ikke om du er sulten. Jeg, forventer å bli mett for 5-600 spenn...

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, ellen m

Reisende som så på Egon Gjøvik, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Egon Gjøvik? Del dine erfaringer!