“Utrolig trist!”

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 16 av 51 Restauranter i Gjøvik
Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Peppes holder til midt i sentrum av Gjøvik. Her kan du forhåndsreservere bord om du ønsker, spise inne eller ute på uteserveringen. Du kan selvfølgelig også bestille med deg pizza hjem eller få den levert på døra, alt etter ditt behov. Inne i restauranten finner du også egen lekekrok for barna. Avslappende atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til tradisjonelle bestselgere, lanserer de hvert år nye og spennende produkter.
Anmeldt 24. august 2024

Utrolig dårlig service!! Det var nesten ingen gjester i restauranten. Vi ble tildelt bord med en gang vi kom, men etter 20 minutter så hadde vi ikke fått bestilt hverken drikke eller mat! Vi gikk bort til disken og spurte om vi måtte bestille der, men fikk beskjed om at de kommer snart ( de skulle bare gjøre noe ferdig. Det kom stadig folk inn i restauranten som fikk betjening før oss.

Dato for besøk: august 2024
Takk, Steinar H

Anmeldt 29. juni 2024

Hun som var på jobb var sur og frekk mot hele vårt bord på 9 stk.
drar aldri tilbake.
Hun virket som om hun var lei jobben
, men det burde ikke gå utover oss som gjester.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, marianne735
Anmeldt 26. mars 2024

Jeg var innom dennen peppes Resturant jeg fikk den Bestillingen jeg ønsket meg ,er godt fornøynd med serveringen på peppes gjøvik Godt er det .Bra

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Ronny D
Anmeldt 29. august 2022

Spiste her en lørdagskveld i Juli. Var få å se i restauranten, så vi fikk fort bord

Ventetiden var ingenting å skryte av da vi så servitøren stikke innom naborestauranten, plutselig ble bestillingen vår borte etter å allerede ha ventet ihvertfall en halvtime, så må vi igjen vente en god stund før vi får bestillingen vår.

Maten var ingenting å klage over, men det var en god del mel som hadde samlet seg under pizzaen som ikke akkurat var særlig delikat. Desserten var utrolig god.

Jeg er vanligvis veldig glad i Peppes Pizza og jeg har spist en del på denne restauranten tidligere da jeg er oppvokst i Gjøvik, men dette må jeg virkelig si var en skuffelse. Det var mye krøll selvom det var få kunder og servitøren virket veldig usikker. Ventetiden må ha tilsammen vært over 1 time og 20% avslag var plaster på såret. Alt i alt trekker det ned

Takk, kremenytiki
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Peppes pizza Gjøvik ligger midt i sentrum i lokaler slik vi kjenner Peppes i andre byer. Her er uteservering og take away. Vi opplevde god service og fikk god mat.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Erlend1973

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!