“Solid levert! ”
Anmeldelse av Lasse Liten Cafe & Deli

Lasse Liten Cafe & Deli
Vurdert som nr. 8 av 51 Restauranter i Gjøvik
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Solid levert! Smittevernet var godt ivaretatt på en travel fredag, og viltgryta kom kjapt på bordet. Så god at den hadde forsvart sin plass på en større og mer navngjeten restaurant.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, trondm949

Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Vært her flere ganger nå.
Hyggelig sted hvor du slapper av.
Hyggelig betjening, god, innbydende hjemmelaget mat og disken med påsmurt ser helt fantastisk ut.
Veldig god kaffe og gratis påfyll.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 668kjetilb
Anmeldt 10. juni 2019

I toppklasse til å være cafémat på et kjøpesenter. Vi spiser der ofte og blir sjelden skuffet. Derimot blir vi positivt overrasket over hvor dyktige de er til å koke og steke fisk. Passe stekt og god konsitens hver gang. Litt annerledes og ofte bedre grønnsaker enn på vanlige resauranter. Nå sa de at de hadde sluttet med tyttebær til middagen. Da de skjønte at det var viktig for oss, løp de ut og kjøpte mere tyttebær. En ekstra stjerne for å være så fleksible.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, lysthus
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Om «spisesteder på kjøpesenter» kan defineres som egen klasse, er Lasse Liten helt i toppen. Praktfull mat. Knallgod soppsuppe og kylling - og om du helst VIL ha tradisjonell «kjøpesenter-mat» og går for burgeren i stedet, er også den en skikkelig godbit, der kvalitet og smak ligger noen gastronomiske mil over snittet!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 759steinarj
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste Entrecote og Kylling. Entrecote smakte lite og manglet synlig stekeskorpe, grønnsakene for lite kokt/ stekt, samt smakte lite, grei pommes frites men bernaise saus med lite smak av estragon og heller ingen annen fremtredende smak. Ble tamt. Kylling var skuffende nok et lår istedenfor filet. Så det ble for lite kjøtt. Smakløse grønnsaker også her. God saus, men den var det lite av. Vi hadde forventet bedre kvalitet.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Tvr14

Reisende som så på Lasse Liten Cafe & Deli, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Lasse Liten Cafe & Deli? Del dine erfaringer!