Det er den beste Pad Thai jeg har spist,har kjøpt det i Malaysia,Thailand og Singapore. Helt topp på Mr.Uy
11–15 av 41 anmeldelser
Til ålreite priser. Crispy duck er fabelaktig.
Mange retter med god smak og god valuta for
pengene. Rask mat levering
I nydelig vær hadde vi lyst på sushi og uteservering. Ikke så mye å velge mellom på Gjøvik da. Et par kafébord på gata var det, men maten fikk vi i take away- pakning. Maten var veldig god, men hadde smakt enda bedre på en tallerken.
Spiste vårruller og wok, og ble veldig fornøyde. Friske grønnsaker som ikke var "ihjelkokt". Et stille og rolig sted. Anbefales!
Kjøpte fritert and til nærme 200 lappen. Fikk store stykker med det som jeg trodde var and. Tok en bit og det smakte bare fett og mel, ikke noe kjøtt var til stedet. Jeg åpnet den litt og så at det lå et kjempe lite stykke and med masse fett og mel rundt. Ble kvalm etter noen få biter.