Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag på vei til hytta”
Anmeldelse av Mr. Uy

Mr. Uy
Vurdert som nr. 15 av 42 Restauranter i Gjøvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Maten kom raskt. Kyllingen car fritert og god. Det som manglet var sausen som kom i gen liten skål. Men jeg ble jo mett.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, bj_rno265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 38 anmeldelser

Anmeldt 15. desember 2018

Det er den beste Pad Thai jeg har spist,har kjøpt det i Malaysia,Thailand og Singapore. Helt topp på Mr.Uy

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Astrid H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Til ålreite priser. Crispy duck er fabelaktig.
Mange retter med god smak og god valuta for
pengene. Rask mat levering

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, mariust168
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

I nydelig vær hadde vi lyst på sushi og uteservering. Ikke så mye å velge mellom på Gjøvik da. Et par kafébord på gata var det, men maten fikk vi i take away- pakning. Maten var veldig god, men hadde smakt enda bedre på en tallerken.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, hegesolerod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2017 via mobile enheter

Spiste vårruller og wok, og ble veldig fornøyde. Friske grønnsaker som ikke var "ihjelkokt". Et stille og rolig sted. Anbefales!

Dato for besøk: november 2017
Takk, Rune N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mr. Uy, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Mr. Uy? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.