“Enkel lunch - gjennomreise”
Anmeldelse av Cafe Mocca

Cafe Mocca
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Geilo
Prisklasse: kr 735 - kr 1 544
Anmeldt 28. juli 2020

Vi stoppet for en enkel lunch på tir fra Bergen til Oslo.
Våret var bra så vi satt ute. Det var enkle lunchretter og brødet maten ble servert i var noe tørt. Kanskje det hadde vært en ide å varme det litt før servering?

2  Takk, Victor R

Anmeldt 12. februar 2020

Betjeningen er veldig hyggelig og service innstilte. Kaffen er god og de tilbyr Havremelk for de som har Laktoseintoleranse.Vi fikk ikke kontakt med WiFi, men da kom de og ordnet det for oss.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Per-Oscar K
Anmeldt 18. juli 2019

Geilos koseligste og beste kafe, uten tvil. Om du savner kaffedrikker du stort sett ikke gidder eller kan lage hjemme så er dette stedet for deg.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, christianlomsdalen
Anmeldt 7. juli 2019

Skal man ha kaffe og kake, så er dette det perfekte stedet. Fantastisk god kaffe, og nydelige kaker. Koselig sted og hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Vivpriw
Anmeldt 11. mai 2019 via mobile enheter

Utgangspunktet er bra med god mat. Ikke noe mat tilpasset barn trekker ned sammen med en avvisende betjening når vi spurte om dette. Ikke noe familieplass. Vi valgte å gå til Perleporten der det er hyggelig for familier med barn.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, RosslandR

Har du vært i Cafe Mocca? Del dine erfaringer!