Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste sushien jeg har smakt så langt”
Anmeldelse av Geilo Sushi

Geilo Sushi
Vurdert som nr. 7 av 24 Restauranter i Geilo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2020

Jeg kan ikke anbefale dette stedet for mye, i første biten var jeg hekta, råvarene er av god kvalitet og sushien smaker nydelig. Den er lett og frisk, og du får mer enn det man betaler for. 10/10

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Schungrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 26 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat, helt upåklagelig. Hyggelig betjening og en god meny. TripAdvisor viser feil mtp åpningstider, de er altså åpen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 676iselinj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte take away via tlf. Fikk mer enn vi bestilte. Har åpent. Det er feil på tripadvisor. Kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, batterivann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019

Vi har handlet Sushi her mange ganger og aldri blitt skuffet, like bra hver gang!
Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tor B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Fikk mat fort og greit. Maten var kjempe god. Anbefales på varmest. Spiste tempura for første gang og likte det veldig godt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Erna R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Geilo Sushi, så også på

 

Har du vært i Geilo Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din