Perfekt for et stopp når en kjører gjennom Geilo eller bare skal ha seg en lunsj! Anbefales for alle!
God mat og god service. Hyggelig lokale. Koselig sted å ta en pils. Anbefales på det sterkeste. Gleden er på min side
Hyggelig betjening og god mat. Vi spiste hamburgere og toast med skagenrøre. Alt smakte utmerket! God vin og godt øl i tillegg.
Hyggelig sted dette, med god hjemmelaget mat. Fin beliggenhet, sentralt på Geilo. Hyggelig betjening.
Kan anbefales!
Trivelig lokale midt i Geilo sentrum. Enkel adkomst for alle. God mat, i flere kategorier (lunch, middag, kaker). Svært hyggelig personale og høy vennlighetsfaktor. Arrangerer quiz og konserter innimellom.