“Helt gjennomsnittlig”

Perleporten Cafè & Bar
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Geilo
Prisklasse: USD 5 - USD 22
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Helt grei kafé uten noe særpreg. Ligger fint plassert i Geilo sentrum. Maten er grei, men ikke noe mer og betjeningen er hyggelig. Ikke noe som løfter opp fra gjennomsnittet.

Takk, RosslandR

Anmeldt 15. juli 2022

Koselig kafe og god mat. Vi spiste lunsj der to dager. Hyggelig betjening og god service. Anbefales!

Takk, Anja I
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Kokken bestemmer hva du liker!
De har en rikholdig burgermeny, men skulle du være så uheldig å ikke like for eksempel sylteagurk eller dressing på burgeren, så må du selv plukke det utav etterpå...

På direkte spørsmål om dette var fleip, så fikk jeg beskjed om at slik er det, og det har kokken bestemt...
Kokken er lat og klarer nok ikke å holde styr på ulike bestillinger tenker jeg 🙈🙈🙈

Hva om noen er allergisk?

Dette er å ikke ta gjesten på alvor!
Siste gang vi spiser her, selv om burgeren smakte godt!

2  Takk, benerikn
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Kjøpte napoleonskake og en cafe mocca. Kaken jeg fikk servert skulle vært kastet for en uke siden da den var både tørr og surnet. Fikk med en skei til kaffen som også med fordel kunne ha besøkt en oppvaskmaskin. Jeg fikk heldigvis igjen pengene for kaken.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 35arildb
Anmeldt 24. mai 2022

Det lovet bra da de kunne oppgradere en Margerita med ekstra cherrytomater. Lite visste jeg de skulle bruke en hel boks tomater oppå et glass med pizzasaus fra rema e.l.
Mitt selskap bestilte Skripaladden pizza og fikk med en pizza med sopp hvor man ikke fant igjen bunnen pga soppen.
Less is more, folkens!!!
Men..toppen av alt er når servitøren spør om maten er god, og hun går fra oss mens vi peker på 2 dl pizzasaus som er skrapt av pizzaen- ikke for å snakke med kokken, men for å skravle med en kollega.
Ble ikke noe tips for å si det sånn. "Hilste" på pizzasausen resten av kvelden!!
Dessverre ikke verdt kronene vi brukte.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, kristine525

Reisende som så på Perleporten Cafè & Bar, så også på

Har du vært i Perleporten Cafè & Bar? Del dine erfaringer!