Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”
Anmeldelse av Sofias Café & Bar

Sofias Café & Bar
Vurdert som nr. 2 av 24 Restauranter i Geilo
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Et måltid på Sofias Café & Bar på Bardøla er en spennende og annerledes opplevelse i fjellbygda Geilo. I den sjarmerende atmosfæren blir du selv en del av miljøet og får oppleve både kokk og servitør i fri dressur. Nyt vår hjemmelagede, gode mat og la deg inspirere av kreative oppskrifter. Sofias er også kjent for sine søte konditorvarer, fristende kaker og velsmakende brød fra eget bakeri. Og selvfølgelig har vi en internasjonal kaffemeny.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig personale. Fine priser. Veldig god mat. Kakene som var utstilt i dessertdisken såg veldig gode ut, men fikk dessverre ikkje smakt på.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MaleneS2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (231)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 231 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig kyllingsalat og Club Sandwich! Vi bestilte disse to rettene til lunsj og det smakte fortreffelig. Solide porsjoner var det også. Hyggelig service og koselig sted

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

God middag med klassisk preg. Både kjøtt og fisk ypperlig. Lite pynt og juggel, men hyggelig betjening. Ikke hotellpreget i det hele tatt. Ekte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, erikmG6801GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Stoppet for en lunsj. Vi er et par som var på veg til Oslo. Ble godt tatt i mot og fikk raskt bestiltt laksesalat. Fikk maten kjapt og salaten var veldig god. Vi har vært her tidligere og da bestilte vi kyllingsalat. Her vil vi komme tilbake så ofte vi kan. Hyggelig servitør og flink kokk.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, SteinarF790
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

På veien fra Bergen til Oslo spiste vi her. Vi hadde lakssalaten, club sandwich og sandwich med brie og bacon. Alt falt veldig godt i smak. Porsjonene var rikelige og alle ble Mette.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 595henrikr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sofias Café & Bar, så også på

 

Har du vært i Sofias Café & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din