“Gode burgere og god service.”
Anmeldelse av Sofias Café & Bar

Sofias Café & Bar
Vurdert som nr. 2 av 35 Restauranter i Geilo
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Et måltid på Sofias Café & Bar på Bardøla er en spennende og annerledes opplevelse i fjellbygda Geilo. I den sjarmerende atmosfæren blir du selv en del av miljøet og får oppleve både kokk og servitør i fri dressur. Nyt vår hjemmelagede, gode mat og la deg inspirere av kreative oppskrifter. Sofias er også kjent for sine søte konditorvarer, fristende kaker og velsmakende brød fra eget bakeri. Og selvfølgelig har vi en internasjonal kaffemeny.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Gode burgere og god service. Lammeburgeren og BBQ-burgeren falt i smak. Dyktige ansatte med glimt i øyet topper opplevelsen.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, losalex2233

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Første besøk her men ikke det siste
God service og nydelig burger og dagens pasta rett
Anbefaler denne plassen
Trond og Elisabeth

1  Takk, TrondS538
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Skulle spise lunsj her. Opptur! Bestilte hamburger og kyllingsalat. Kjempegodt! Hyggelig betjening. Koselig lokale. Kan anbefales!

1  Takk, MrsNorwai
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Alltid innom Sofias når vi er på Geilo. For en som elsker burger...og har spist dette på utallige steder...så mener jeg dette er den aller beste burger du kan få. Bestill bord da det til tider er fullt. Veldig hyggelig spisested med flinke servitører og rask servering. Hadde en tærning hatt 10 øyne hadde det blitt en 12'er

1  Takk, JornXO
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Stoppet her på vei til Bergen. Vi var fire stykker som spiste kyllingsalat, sandwich med chevre og club sandwich. Alle var strålende fornøyd med maten. Maten kom også veldig fort. Anbefales.

Takk, Vilde S

Reisende som så på Sofias Café & Bar, så også på

Har du vært i Sofias Café & Bar? Del dine erfaringer!