“God matopplevelse på Geilo”
Anmeldelse av Sofias Café & Bar

Sofias Café & Bar
Vurdert som nr. 2 av 34 Restauranter i Geilo
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Et måltid på Sofias Café & Bar på Bardøla er en spennende og annerledes opplevelse i fjellbygda Geilo. I den sjarmerende atmosfæren blir du selv en del av miljøet og får oppleve både kokk og servitør i fri dressur. Nyt vår hjemmelagede, gode mat og la deg inspirere av kreative oppskrifter. Sofias er også kjent for sine søte konditorvarer, fristende kaker og velsmakende brød fra eget bakeri. Og selvfølgelig har vi en internasjonal kaffemeny.
Anmeldt 10. mars 2024

Veldig hyggelig sted med good mat og varierende meny med gode "Dagens Rett", utsøkt service og vennelige mennesker. Maten utsøkt og Sandwich og hamburgere i store portsjoner.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Anders O

Anmeldt 28. januar 2024 via mobile enheter

Familie på 6 personer besøkte Sofias for middag . To store nachos med kjøtt til forrett . Raus porsjon og veldig god på smak . Fulgte med guacamole , salsa og rømme . Alle i følget likte denne veldig godt . Til middag hadde barna pasta / bolognese. Barna var godt fornøyd . Dagens pasta smakte godt . To av oss hadde hamburgere . Disse har masse tilbehør . Rause, gode porsjoner . Min var veldig lyserosa inni, ikke stekt gjennom . Eneste minus . Min mann sin var gjennomstekt og perfekt .
Til dessert bestilte vi 5 ulike kaker og delte . Fantastisk gode alle sammen .
Vi gir 4 stjerner . Hadde hamburgeren min vært gjennomstekt ville vi gitt 5 .
Stort og innholdsrikt lekerom for barn . Meget hyggelig personale . Vi kommer igjen . Takk for oss .

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Miss-Solberg
Anmeldt 1. januar 2024 via mobile enheter

Vi var to par som var her for lunsj. Hyggelige lokaler og bra service er kjekt. Vi bestilte litt forskjellig mat med vin og øl, og alt var godt.
Kommer tilbake.

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, RosslandR
Anmeldt 19. november 2023 via mobile enheter

Fin atmosfære i trivelige lokaler. Maten var veldig god og flott lagt opp. Desverre trekker en likegyldig betjening ned. Så var bordet ved vinduet iskaldt, riktignok var det 15 minus ute men skal ikke behøve å fryse på restaurant. De ansatte ble gjort oppmerksom på det men gjorde lite for å finne løsning

Dato for besøk: november 2023
Takk, 146olat
Anmeldt 11. august 2023 via mobile enheter

Sofia er et hyggelig sted med god atmosfære. Meget god mat og store porsjoner. Fristene kaker fra bakeriet er et fantastisk tilskudd til dessert menyen.

Dato for besøk: august 2023
Takk, RoesslandL

Reisende som så på Sofias Café & Bar, så også på

Har du vært i Sofias Café & Bar? Del dine erfaringer!