“Vår Bergen tur”

Trakia Restaurant & Balkan Cuisine
Vurdert som nr. 8 av 34 Restauranter i Geilo
Anmeldt 17. juli 2020

På vår hjemtur fra Bergen spiste vi middag på dette stedet. Koselig restaurant og husk at ikke alle som jobber der snakker norsk. Også husk at 7 up en er uten sukker :)
Jeg tok Iskender Kebab som var veldig god, min sønn pølser og pommes frites, mens kona tok kylling kvarma som hun syntes var god, men kunne vært bedre krydret.

2  Takk, AST81

Anmeldt 14. juli 2020

For det første så kan servitørene være MYE mere hyggelig. SPRÅK-DÅRLIG. Jeg fikk maten en halv time etter de andre i familien. Jeg vil jo gjerne spise sammen med resten av gjengen. De hadde glemt maten min. Sist men ikke minst var det smak løs mat og regningen feil. Vil ikke anbefale dette stedet.

2  Takk, Grete217
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og god service! Vi fikk bordet kjapt, servitøren kom bort for å ta bestilling etter Max 5min og maten kom fort (på tross av at restauranten var helt full). Vi har spist her hver gang vi har vært på Geilo de siste 5 årene, vil absolutt anbefale denne restauranten! Tips: tikka masalaen er helt fantastisk, den står ikke på menyen nå for tiden men om du spør fint kan det være de lager den til deg 😉

Takk, paulsenmari
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

God og grei mat. Service var midt på tre, men hyggelige priser. God parkering, sentralt og greit lokale.

1  Takk, Harald U
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Du drar ikke hit hvis du er glad i mat og tid. Dette er en veikro, ikke forvent å få maten din. Kvaliteten er noe høyere enn gatekjøkken.

2  Takk, giddyma

Reisende som så på Trakia Restaurant & Balkan Cuisine, så også på

Har du vært i Trakia Restaurant & Balkan Cuisine? Del dine erfaringer!