Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For liten kebab”

Trakia Restaurant & Balkan Cuisine
Vurdert som nr. 8 av 24 Restauranter i Geilo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte kebab i pita. Kebaben i seg selv var veldig god, med ferske grønnsaker og ferskt brød men den var utrolig liten og mettet derfor ikke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 977martinusb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 72 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

På vår hjemtur fra Bergen spiste vi middag på dette stedet. Koselig restaurant og husk at ikke alle som jobber der snakker norsk. Også husk at 7 up en er uten sukker :)
Jeg tok Iskender Kebab som var veldig god, min sønn pølser og pommes frites, mens kona tok kylling kvarma som hun syntes var god, men kunne vært bedre krydret.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

For det første så kan servitørene være MYE mere hyggelig. SPRÅK-DÅRLIG. Jeg fikk maten en halv time etter de andre i familien. Jeg vil jo gjerne spise sammen med resten av gjengen. De hadde glemt maten min. Sist men ikke minst var det smak løs mat og regningen feil. Vil ikke anbefale dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Grete217
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og god service! Vi fikk bordet kjapt, servitøren kom bort for å ta bestilling etter Max 5min og maten kom fort (på tross av at restauranten var helt full). Vi har spist her hver gang vi har vært på Geilo de siste 5 årene, vil absolutt anbefale denne restauranten! Tips: tikka masalaen er helt fantastisk, den står ikke på menyen nå for tiden men om du spør fint kan det være de lager den til deg

Dato for besøk: juli 2020
Takk, paulsenmari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

God og grei mat. Service var midt på tre, men hyggelige priser. God parkering, sentralt og greit lokale.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Norwegian76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trakia Restaurant & Balkan Cuisine, så også på

 

Har du vært i Trakia Restaurant & Balkan Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din