Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”

Trakia Restaurant & Balkan Cuisine
Vurdert som nr. 8 av 24 Restauranter i Geilo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020

Nydelig mat!!!
Blir så gla når mat er så enkelt, men digg
Anbefaler tavuk shish Tsatsikien var heltmaks!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MaButt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (72)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2024 av 72 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Det var god middag og god salat. Go utvalg også for vegetar. Shopska salat husker ikke resten. Jeg vil spise igen ved annen anledning.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 109mariyai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Angrer ikke på at vi stoppet her for å spise, ble godt tatt i mot og følte oss velkommen. Tok ikke lang tid før maten kom på bordet, og det smakt himmelsk godt. Kan anbefales

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Elinham
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

God variant av tyrkisk og bulgarsk mat, servert på et litt ordentlig sted. Dette er noe annet enn kebaben på hjørnet. Oppleves autentisk. Noe treg service trekker ned, men hyggelig stab trekker opp. Gode alternativer for personer med cøliaki.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, christianl946
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte kebab i pita. Kebaben i seg selv var veldig god, med ferske grønnsaker og ferskt brød men den var utrolig liten og mettet derfor ikke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 977martinusb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Trakia Restaurant & Balkan Cuisine, så også på

 

Har du vært i Trakia Restaurant & Balkan Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din