Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat😊”

Trakia Restaurant & Balkan Cuisine
Vurdert som nr. 9 av 24 Restauranter i Geilo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter


Familievennlig sted med god mat. Litt treg og dårlig service, så burde satt inn en ekstra servitør pga stor pågang.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ConnieN979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (78)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 78 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Anbefaler virkelig ikke denne restauranten! For det første var det elendig service, med en sur og nedlatende servitør. Bestilte turkise kufte grill, hvor det sto kjøttboller, men fikk tørre kjøttkaker isteden med ingen smak. I tillegg manglet 4 av det tilbehøret som sto i menyen skulle være med, og fikk heller sylteagur som ikke stod på der. Prøvde å etterspørre tstatzki, men sa yoghurt med en feil til servitøren. En sur servitør kom etterpå bort og spurte nedlatende og uhøflig hvor i menyen det liksom sto yoghurt til oss. Prøvde å forklare jeg mente tztatiki og sa yoghurt med en feil, men servitøren bare gikk.
Kommer aldri til å gå her igjen!!

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, carolinesD9173RT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Rettene var ikke i henhold til menyen. Smakløsog tørr mat. Ikke noe god service da vi påpekte at menyen ikke samsvarte med det vi fikk på tallerken. uhøflig servitør.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Hege E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021

Bestilte take away Osmani gryte som hadde svært lite smak. Kjøttet var i tillegg veldig overstekt og tørt. Anbefaler ikke om retten lages slik at det ikke går an å tygge.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, anking3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2021

Iskender kebab vær ødelakt.Det servitør ser ut som han hater hans liv.Også den maten vær varmet opp med microovn.Ikke anbefalt å besøke.

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mindp2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Trakia Restaurant & Balkan Cuisine, så også på

 

Har du vært i Trakia Restaurant & Balkan Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.