Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Vurdering fra reisende
15
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
15
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 17 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service.
Virkelig verdt et besøk. Flott sted med masse historie.
Perfekt match mellom vin og mat.
Nydelig sted med koselig bar og utmerket vertskap.
Vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, SkierBergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

For et herlig sted! Her kan du senke skuldrene og kose deg i en harmonisk atmosfære. Vertskapet disker opp med utrolige mat retter. Masse historie i veggene her. Takk, Jan Soløy, for at du lar andre få oppleve dette❤️.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 643arveb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020

I disse Coronatider når utenlandsferien gjør alt vanskelig er dette en perfekt
erstatning. Til fingerspissene gjennomført i innredning, og servicen vi fikk hos Jan
står ikke tilbake for noe. Maten hadde Michelin standard og vinkjelleren bør passe
de fleste. Tusen takk for oss, vi håper å kunne komme tilbake.
Lykke til med en vanskelig Coronasesong 2020!

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Inspire811755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2020

Her ble vi vennlig mottatt av Jan når vi kom for julebord siste helgen før jul. Rommet og stedet holdt en gjennomført engelsk stil. Rommet var varmt og trivelig med gode senger.
Maten (julebordet) var meget godt fra start til slutt. Vi fikk en 7 retter med dertil veltilpasset vin.
Mellom rettene fikk vi en kort fortelling om stedet historie.
Her var alt riktig og anbefaler dette stedet på det sterkeste, vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, lunrol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2019

Vi feiret store dager i familien på Geilo Mountain Lodge og hadde et fantastisk opphold. Stedet er nydelig holdt i engelsk stil, gjennomført og smakfullt. Romslige rom og suiter med flotte bad, alt vi trengte og mer til. Verten er utrolig hyggelig og gjestfri, og yter personlig og topp service. Vi fikk supre turtips og hadde en flott tur i fjellet i strålende høstsol. Maten på festmiddagen var helt nydelig, lokalene passet perfekt til en storfamiliefeiring! Vi er strålende fornøyde og kommer veldig gjerne tilbake! Anbefaler stedet på det varmeste!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, TrudeHN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser