Havsdalsgrenda ligger genialt til i Havsdalen, noen minutters kjøring opp fra Geilo sentrum. Det lar seg fint gjøre å reise med tog og bestille taxi, men samtidig er det også greit å ha bil. Det er et stort garasjeanlegg med plass til to biler per leilighet og en har egen skibod. En kan gå tilnærmet tørrskodd til leilighetene fra garasjeanlegget.
Ski in, ski out både for langrenn og slalom rett fra leilighetene. Lange nydelige langrennsløyper på "Geilos tak". Slalom med heiser fra transportbånd for nybegynnere, til t-kroker for andre. Ingen stolheiser, men på Geilo lar det seg jo kombinere med andre anlegg. På Geilo er det lett å finne løyper tilpasset egne preferanser og ferdighetsnivå.
Flott svømmebasseng, men iskaldt vann. Felles sauna og steamrom ble ikke satt på i midtuken, kan selvsagt være tilfeldig at det ikke kom på før i helgen, og mange av leilighetene har jo uansett egen sauna.
Gasskomfyr og praktisk kjøkken i leilighetene. Gasspeis som både var hyggelig, enkel å betjene og som varmet godt.
Har bodd både i standard og superior leilighet. Flotte leiligheter begge to, men om ikke prisforskjellen blir for avskrekkende, ville vi nok valgt best mulig standard.
Sengene på den enkleste av leilighetene vi bodde i, var plassert på gulvet uten bein, og rommene hadde lav takhøyde. Dette vil vi nok styre unna neste gang. Kvaliteten på sengene i begge leilighetene var derimot god, men vi ønsker oss nok en seng i normal høyde og ikke at soverommene blir så oppspist av skråtak.
Vi bodde her fra søndag til søndag i mars, og kommer nok tilbake neste vinter. Vurderer også en tur til sommeren, for vi vet at sommeren på Geilo er fin, og likte beliggenhet og leilighetskomplekset så godt at det gav mersmak.
Havsdalsgrenda anbefales på det varmeste.