Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Orbitz.com
CheapTickets
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (109)
Filtrer anmeldelser
109 resultater
Vurdering fra reisende
57
33
13
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
57
33
13
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 109 anmeldelser
Anmeldt 25. februar 2018

Hyggelig og service innstilt betjening i resepsjon. Fine leligheter i forskjellige størrelser.
Det er rett ut i naturen, slalom og langrenn om vinteren og tur løyper om sommeren.
Ett meget godt utganspunkt for hyggelige og fine opplevelser.
Det er svømmebasseng og ett lite trim rom samt steam og badstu. Stedet anbefales.

Romtips: Leligheter i første rekke har best utsikt
Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stig N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Dette er et stilig anlegg, med greie fasiliteter, fine leiligheter og ok beliggenhet...Her får du mye for pengene. Kjempepraktisk med garasjeanlegg under hele området med egen dør direkte fra garasjeanlegget og inn i huset(med 4 leiligheter). Hadde gjerne overnattet her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, norwegian_a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

Stoppet innom her for en overnatting da vi var på MC tur. Hadde forhåndsbestilt leilighet. Bra oppfølging før ankomst, og alt gikk på skinner. Hyggelig service innstilt personale. Leiligheten var stor og moderne, og inneholdt alt man trenger. Kabel TV og gratis wifi. Innendørs parkering. Stort pluss for innendørs svømmebasseng, steamrom, sauna og treningsrom. Anbefales, også utenom høysesong. Også for barnefamilier, selv om bassenget ikke er grunt nok for barn.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, matsb72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2016 via mobile enheter

Familie på fem tilbrakte andre år på rad høstferie i 4-romsleilighet. Fikk flott leilighet over tre etasjer. To bad, badstue og fire soverom. Loftsrommene hadde noe lav takhøyde, men ok for barn.
Første år 2015 ble vi oppgradert til superior-leilighet. Den hadde tre bad og var veldig godt utstyrt.
Standard leiligheten 2016 manglet mye utstyr, blant annet suppeskåler, så mor måtte improvisere med menyen. Litt å gå på her når man baserer seg på selvhushold. Manglet også lyspærer noen steder, dette bør etterses mellom leieperiodene.
Selve anlegget er nydelig, særlig basseng, treningsrom og velværeavdeling. Betjeningen er hyggelig. Alt i alt - anbefales, men trekker litt pga manglende utstyr og vedlikehold.

Dato for oppholdet: oktober 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, bodis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2016 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting på Havsdalsgrenda og vi hadde en leilighet for 5 personer. Den lå i 2 etg og hadde en kjempeflott utsikt over dalen. Den var i to etasjer og var i så måte praktisk.
Beliggenheten var helt perfekt, midt i bakken, og siden vi var der om sommeren kommer vi gjerne tilbake på vinteren.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 2014Eva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser