Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 165
eDreamsUSD 157
Agoda.comUSD 205
StayForLong
ZenHotels.com
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (110)
Filtrer anmeldelser
110 resultater
Vurdering fra reisende
57
33
14
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
57
33
14
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 110 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2018

Leiligheten var stor og godt utstyrt. Parkering i kjeller med direkte adgang til leiligheten. Flott svømmebasseng og treningsrom. Hyggelig og hjelpsom betjening. Vi savnet restaurant på området, men så at en var under bygging.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, RuneH106
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. februar 2018

Hyggelig og service innstilt betjening i resepsjon. Fine leligheter i forskjellige størrelser.
Det er rett ut i naturen, slalom og langrenn om vinteren og tur løyper om sommeren.
Ett meget godt utganspunkt for hyggelige og fine opplevelser.
Det er svømmebasseng og ett lite trim rom samt steam og badstu. Stedet anbefales.

Romtips: Leligheter i første rekke har best utsikt
Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stig N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Dette er et stilig anlegg, med greie fasiliteter, fine leiligheter og ok beliggenhet...Her får du mye for pengene. Kjempepraktisk med garasjeanlegg under hele området med egen dør direkte fra garasjeanlegget og inn i huset(med 4 leiligheter). Hadde gjerne overnattet her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, norwegian_a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

Stoppet innom her for en overnatting da vi var på MC tur. Hadde forhåndsbestilt leilighet. Bra oppfølging før ankomst, og alt gikk på skinner. Hyggelig service innstilt personale. Leiligheten var stor og moderne, og inneholdt alt man trenger. Kabel TV og gratis wifi. Innendørs parkering. Stort pluss for innendørs svømmebasseng, steamrom, sauna og treningsrom. Anbefales, også utenom høysesong. Også for barnefamilier, selv om bassenget ikke er grunt nok for barn.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, matsb72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. desember 2016 via mobile enheter

Familie på fem tilbrakte andre år på rad høstferie i 4-romsleilighet. Fikk flott leilighet over tre etasjer. To bad, badstue og fire soverom. Loftsrommene hadde noe lav takhøyde, men ok for barn.
Første år 2015 ble vi oppgradert til superior-leilighet. Den hadde tre bad og var veldig godt utstyrt.
Standard leiligheten 2016 manglet mye utstyr, blant annet suppeskåler, så mor måtte improvisere med menyen. Litt å gå på her når man baserer seg på selvhushold. Manglet også lyspærer noen steder, dette bør etterses mellom leieperiodene.
Selve anlegget er nydelig, særlig basseng, treningsrom og velværeavdeling. Betjeningen er hyggelig. Alt i alt - anbefales, men trekker litt pga manglende utstyr og vedlikehold.

Dato for oppholdet: oktober 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, bodis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser