Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 382
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Booking.com
USD 382
USD 186
Vis tilbud
Hotels.com
USD 382
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
PricelineUSD 186
CheapTicketsUSD 382
eDreamsUSD 186
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (110)
Filtrer anmeldelser
110 resultater
Vurdering fra reisende
57
34
13
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
57
34
13
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 110 anmeldelser
Anmeldt 5. mars 2019

Familien trivdes godt i leiligheten- hyggelig vertskap. restauranten virket noe nyåpnet, men det smakte. Litt ventetid for en utålmodig barnefamilie. Dyrevennlig- fristet til gjentakelse. Bodde der vinteren 2019

Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Erfarenreisende_199
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018

Leiligheten var stor og godt utstyrt. Parkering i kjeller med direkte adgang til leiligheten. Flott svømmebasseng og treningsrom. Hyggelig og hjelpsom betjening. Vi savnet restaurant på området, men så at en var under bygging.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, RuneH106
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2018

Hyggelig og service innstilt betjening i resepsjon. Fine leligheter i forskjellige størrelser.
Det er rett ut i naturen, slalom og langrenn om vinteren og tur løyper om sommeren.
Ett meget godt utganspunkt for hyggelige og fine opplevelser.
Det er svømmebasseng og ett lite trim rom samt steam og badstu. Stedet anbefales.

Romtips: Leligheter i første rekke har best utsikt
Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stig N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Dette er et stilig anlegg, med greie fasiliteter, fine leiligheter og ok beliggenhet...Her får du mye for pengene. Kjempepraktisk med garasjeanlegg under hele området med egen dør direkte fra garasjeanlegget og inn i huset(med 4 leiligheter). Hadde gjerne overnattet her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, norwegian_a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

Stoppet innom her for en overnatting da vi var på MC tur. Hadde forhåndsbestilt leilighet. Bra oppfølging før ankomst, og alt gikk på skinner. Hyggelig service innstilt personale. Leiligheten var stor og moderne, og inneholdt alt man trenger. Kabel TV og gratis wifi. Innendørs parkering. Stort pluss for innendørs svømmebasseng, steamrom, sauna og treningsrom. Anbefales, også utenom høysesong. Også for barnefamilier, selv om bassenget ikke er grunt nok for barn.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, matsb72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser