Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Mange aktiviteter på et sted

Geilo sommerpark har mange tilbud til deg som liker fart,spenning og høyder. Å zipline ned 1100... les mer

Anmeldt 17. august 2017
U C L
via mobile enheter
Leik og moro

Dette er ein fin liten aktivitetspark. "Forstørra" spel av ulike slag ute, ungane elska mellom anna... les mer

Anmeldt 8. august 2017
Berremeg
,
Førde, Norge
via mobile enheter
Les alle 42 anmeldelsene
  
Anmeldelser (42)
Filtrer anmeldelser
42 resultater
Vurdering fra reisende
17
12
8
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
12
8
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 42 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Stedet er i utgangspunktet bra, men kun dersom barna er mer enn 7 år. For de som er mindre er de få aktivitetene som er tilrettelagt overpriset og dårlig tilrettelagt.
Kommer nok ikke tilbake før ungene er eldre.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte kun Geilo Høydepark hvor det er lagt opp to løyper en for de over 140cm og en for de under 140cm. I tillegget til løypen i trærne, var det også lagt opp til en rekke aktiviteter for de minste med lekestativ, og andre familieaktiviteter.
Personellet var hyggelig og behjelpelig og gav hele familien en topp dag.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, ferdemann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Et veldig fint sted å være for hele familien. Fin klatrepark og aktivitetssted for de minste og gode utfordringer for de større. Bea sykkelpark.
Zipliner er helt rå fra toppen av heissystemet og helt ned til bunn. Ca 1km tror jeg.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Adventures67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2017 via mobile enheter

Geilo sommerpark har mange tilbud til deg som liker fart,spenning og høyder. Å zipline ned 1100 meter var kjempegøy. Downhill sykling ned slalåmbakken var populært blant ungdommene. Tursyklene hadde god kvalitet og gjorde at det ble litt morsommere og raskere å sykle i fjellet og rundt i Geilo.
Høydeparken er også verdt et besøk.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, U C L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Dette er ein fin liten aktivitetspark. "Forstørra" spel av ulike slag ute, ungane elska mellom anna å skyte ball med sprettert. Kjekk klatrepark, ikkje av dei største, men moro. Synd det kosta 50 kr pr barn å bruke trampoline, men er du her heile dagen er det sikkert verd pengane. Dei under 3 år hadde ikkje så mykje å styre med, men dei litt oppover i alder kosa seg 3 timar her. Me testa ikkje sykkel, men såg flott ut for alle nivå.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, Berremeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser