Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 274
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
Hotels.com
Booking.comUSD 274
eDreamsUSD 274
TravelocityUSD 275
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (539)
Filtrer anmeldelser
539 resultater
Vurdering fra reisende
200
181
92
39
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
200
181
92
39
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 539 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde et godt besøk i fjor høst. Dessverre er vi skuffet nå. Rommet er bra, men mat dessverre ikke på høyden. I dag var det kald fisk (regnbueørret) klasket på med en klisset blanding av potetmos, kokte nepe og reddik. Ikke vellykket og dessuten var maten kald. En tallerken ble skiftet uten bedring...

Hotellet var helt klart ikke forberedt og trenet for storinnrykk. Kan ikke anbefale Vestlia i sommer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, GunnarB864
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte opphold for to netter for en fin start på norgesferie med aktiviteter. Hyggelig møte med resepsjonisten og fikk utdelt rom i gamle delen. Var et kaldt og trist rom, så spurte om vi kunne få nytt neste natten, og fikk nytt kjempe fint rom i den nye delen, nærme resten av reisefølge! Så det var veldig +

Spiste middag på hotellet første kvelden, og her virket ting veldig kaotisk tross en liten middag og vin meny. Litt ymse kommunikasjon men servitøren og treg servering. Maten kom til forskjellige tider og var tilbredt forskjellig. Ene i følget fikk kald fisk. Rettene var små porsjoner, så måtte bestille flere hovedretter. Grei smak på maten, men virket som det dessverre gikk litt fort i svingene her.

Ellers gikk frokosten fint for seg, med glutenfrie alternativer, men grunnet korona ble det fort litt kø.

Servering i baren virket også litt nedprioritert og tok tid med bestilling av drinker.

Flott resort med mange tilbud, men virket som fellesferien dessverre kom brått på hotellet. Her er det potensialet:) Blir en 3-er denne gangen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, sivertuhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Skulle tro de hadde hatt tid til å forberede seg på fellesferie og storinnrykk, men det virker ikke som de har brukt et minutt på det. Burde ikke være vanskelig å ha en litt bedre logistikk rundt frokost. Lange køer og lange ventetider. Hjelper heller ikke på humøret når du blir vekket grytidlig av gravemaskiner.
I baren manglet de øl på tap, gikk fort tomme for det ene og det andre. Og med kun en bartender, så da blir det laaaang kø der og:( samt ingen kunne rydde, så da gikk de tom for glass og
Skuffet over at et så stort hotell ikke har bedre logistikk, og ikke minst forberedt på fellesferien!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 835hildea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Dersom dere ikke er veldig lei av telt ferien, så styr unna.
Vekket kl 7 av bygningsarbeidere rett utenfor rommet. Sto i 40 min kø for å få frokost som blant annet besto av frosne brødskiver.
Hygienetiltakene er mange, men liten kunnskap. Ansatte går med de samme hanskene hele tiden.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Tara S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2019 via mobile enheter

15 personer var samlet til kurs og nettverksbygging 3.-4. november.
Kursfasiliteter var funksjonelle, men det ble spart på varmen.
Serviceinnstilt personale som stod på for å gjøre sitt beste, men vi var nok litt «off-season», dvs tidlig i sesongen
Koselig og god middag i Gommostua.
Byr anledningen seg, kommer vi helt sikkert tilbake, mao: Vestlia Resort anbefales

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 522_ysteinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser