Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 244
Hotels.comUSD 244
PricelineUSD 244
eDreamsUSD 244
Orbitz.comUSD 244
TravelocityUSD 244
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (539)
Filtrer anmeldelser
539 resultater
Vurdering fra reisende
200
181
92
39
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
200
181
92
39
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 539 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Da vi ankom ble vi tatt godt imot i resepsjonen. Turen gikk så til Lunch buffeten - overpriset og elendig mat. Vi måtte først vente lenge i kø for å få bestilt lunch. Når vi omsider hadde bestilt, ble vi vist buffeten som var tom. Vi er familie på 4 som da måtte dele 3 hamburgere uten brød, litt salat og litt pasta kl 13:30. Pris med drikke var da 790,- kr. (Lunch varer til 17:00 stod det).

Vi var innom toalettene. Ingen papir, ingen såpe, ingen sprit .

«Kjempe hygenisk» ift Covid - 19

-Badebassenget var greit. Morsom sklie for barna

-Middagen var god. Spiste lam. Maten kom raskt. Gode tiltak mot Covid-19, kelner kunne mye om vin. Fin stemning

-Lekerommet, mini Leos. Ungene koste seg !

-Rommet: familierom. Noe trangt bad (Gammel flye). Fint ellers. Utsikten mot bakkene i nord

På bildet ser man den dårlige lunchen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Trivelig personale og fine lokaler.
Barna elsket lekeland, men det var utrolig nedslitt, luktet litt vondt og det tøtt ut fyll fra elementene.

Var satt opp litt stusselig med lekeapparater ute, men nok av artige ting å gjøre her.

Dessverre var rommet veldig støvete og skittent, som er litt rart, med tanke på 4-stjerners, så her begynte både liten og stor å nyse.
Veldig fint bad.
Og barnevennlig opplegg.

God mat!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, katrine h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

En flott destinasjon for en aktiv familie. Start dagen med en god frokost. Ta barna deretter med til lekeland før man tar turen videre til badeland. En liten lunsj kan lages på suitens kjøkken før man bruker ettermiddagen ute på en av de mange mulige aktivitetene (zip-line, klatrepark, turstier mm.)

Personale var vennlige og serviceinnstilt. Sendte Mail om å kunne få en barnestol på rommet. Innen kort tid ble en stol levert på døra. Pga korona var det ingen frokostbuffet, men maten som var tilgjengelig smakte bra. Ferskt brød fra egen steinovn var fortreffelig.

Litt negativt om reisen: vi dro dit sammen med en annen familie. Bestilt samme type rom (Suite) og betalt samme sum. Vi fikk rom 215 som har ingen utsikt. Vi kunne sitte på en balkong og stirre rett inn i en vegg 1 meter unna. Vårt reisefølge fikk rom i 3. etasje og hadde utsikt til solnedgang etc. Med andre ord vil jeg ikke anbefale å bo på suite i 2. etasje om man ønsker utsikt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kristian R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Familien på 4 tilbrakte noen dager på Vestlia Resort til stor begeistring for alle sammen. Øvre prissjikt, men veies opp med romslig familierom og bra fasiliteter. Bowling, badeland og sykkelpark var populært for de minste. God mat og rikelig bar. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Norwegian76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde et godt besøk i fjor høst. Dessverre er vi skuffet nå. Rommet er bra, men mat dessverre ikke på høyden. I dag var det kald fisk (regnbueørret) klasket på med en klisset blanding av potetmos, kokte nepe og reddik. Ikke vellykket og dessuten var maten kald. En tallerken ble skiftet uten bedring...

Hotellet var helt klart ikke forberedt og trenet for storinnrykk. Kan ikke anbefale Vestlia i sommer.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, GunnarB864
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser