Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 201
Hotels.comUSD 201
PricelineUSD 201
eDreamsUSD 201
CheapTicketsUSD 201
Trip.comUSD 236
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (541)
Filtrer anmeldelser
541 resultater
Vurdering fra reisende
200
183
92
39
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
200
183
92
39
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 541 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2020

Første inntrykket av Vestlia Hotell var bra. Dro på seminar fra onsdag til torsdag(26-27 Aug.2020). hotellrommet og fasiliteter var bra mens serveringen var utrolig dårlig... Før turen var det opplyst om allergier god tid i forveien, men disse ble ikke tatt på alvor, jeg endte dermed opp med å være sulten store deler av oppholdet. De som sto for matlagingen ga meg en ubehagelig opplevelse da jeg igjen måtte opplyse om mine allergier og forklare gang på gang at den maten de hadde laget kunne jeg desverre ikke spise, uten forståelse. Endte da opp med å få servert stusslige måltider, av og til tilbydde de meg heller ikke noe annet å spise selv om det var de som hadde gjort feil, og endte dermed opp med å gå til kjøkkenpersonalet for å spørre om jeg kunne få noe annet å spise... På frokostbuffen var det også dårlig merket med allergier. Allergier på tas på alvor!

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Eline H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi var der en helg i forbindelse med at jeg og mannen skulle feire 3 års bryllupsdag.
Førsteinntrykket når vi kom inn på hotellet var bra, med en hyggelig resepsjonist. Men herifra gikk det kun en vei. Rommet var bittelite. Badet var så lite og trangt at vi kunne knapt bevege oss en og en der inne. Vi hadde bestillt bord i restauranten like etter ankomst. Det var utrolig mye støy og ingen eksklusiv følelse rundt hverken lokalet eller maten. Indrefileten var seig, og vinen overprisa. Fikk følelsen av å være på all inclusive hotell i syden. Senga var Ok. Frokosten var også helt Ok, men mtp hygiene i disse koronatider var det krise. Ingen tiltak utenom Antibac. Det var grisete og rotete på bufeen, unger hylte og personalet mista konstant glass, tallerkner og bestikk i gulvet. Det var tomt for juice, og ingen fylte på selv om det ble sagt ifra. Ingen som jobba der snakket norsk.
Hele lørdagen var vi vekk fra hotellet, og følte at vi endelig fikk slappet av. Spiste på «Hallingstuene» i Geilo sentrum, noe som var en skikkelig opptur! Tilbake til hotellet prøvde vi spa anlegget. Betalte 200kr pr person. Dyrt mtp at det var veldig lite anlegg, men helt Ok.
Kl 01 på natta våkna vi av at det var nachspiel på et av rommene. Prøvde å ringe resepsjonen 20 min uten svar. Mannen min gikk til slutt ned for å si ifra, og det ble etterhvert stille. Alt i alt et overprisa hotell som tydelig var populært for festglade oslofolk og bergensere. Aldri mer!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MrsNorwai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Bodde på Vestlia en natt med mine to døtre på 9 og 12 og hadde et helt supert opphold. Hotellet er super fresht, nydelig innredet, maten var veldig god og barna elsket det fine badeanlegget. De ansatte var alle veldig hjelpsomme. Beliggenheten var også helt super med sommerparken rett utenfor med klatreparken og den kule og lange ziplinen som høydepunktene. Vi kommer definitivt tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KristineS398
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter


Vestlia Resort på Geilo er et temmelig usjarmerende sted tydelig anlagt for masseskiturisme - god plass, kjempestor spisesal. Men etablissementet bærer preg av slitasje og er troligvis godt besøkt av skiglade folk fra Bergen (eller Oslo). Sommerstid - et nødvendig stoppested på en lang transportetappe mellom Østlandet og Haugesund. Seng OK og reint, men slitt!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, vesle-Mons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi var seks personer som ville besøke baren etter en tur. Ikke pils og en arrogant bartender gjorde at vi gikk derfra. Burde ikke skylde på leverandøren for dårlig tilbud og svak kompetanse. Synd for tidligere erfaringer er gode.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser