Vi var der en helg i forbindelse med at jeg og mannen skulle feire 3 års bryllupsdag.
Førsteinntrykket når vi kom inn på hotellet var bra, med en hyggelig resepsjonist. Men herifra gikk det kun en vei. Rommet var bittelite. Badet var så lite og trangt at vi kunne knapt bevege oss en og en der inne. Vi hadde bestillt bord i restauranten like etter ankomst. Det var utrolig mye støy og ingen eksklusiv følelse rundt hverken lokalet eller maten. Indrefileten var seig, og vinen overprisa. Fikk følelsen av å være på all inclusive hotell i syden. Senga var Ok. Frokosten var også helt Ok, men mtp hygiene i disse koronatider var det krise. Ingen tiltak utenom Antibac. Det var grisete og rotete på bufeen, unger hylte og personalet mista konstant glass, tallerkner og bestikk i gulvet. Det var tomt for juice, og ingen fylte på selv om det ble sagt ifra. Ingen som jobba der snakket norsk.
Hele lørdagen var vi vekk fra hotellet, og følte at vi endelig fikk slappet av. Spiste på «Hallingstuene» i Geilo sentrum, noe som var en skikkelig opptur! Tilbake til hotellet prøvde vi spa anlegget. Betalte 200kr pr person. Dyrt mtp at det var veldig lite anlegg, men helt Ok.
Kl 01 på natta våkna vi av at det var nachspiel på et av rommene. Prøvde å ringe resepsjonen 20 min uten svar. Mannen min gikk til slutt ned for å si ifra, og det ble etterhvert stille. Alt i alt et overprisa hotell som tydelig var populært for festglade oslofolk og bergensere. Aldri mer!