Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 203
Hotels.comUSD 202
PricelineUSD 203
eDreamsUSD 203
TravelocityUSD 202
Trip.comUSD 238
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (541)
Filtrer anmeldelser
542 resultater
Vurdering fra reisende
200
183
92
39
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
200
183
92
39
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 542 anmeldelser
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med selve hotellet. God beliggenhet, trivelige fellesarealer og fin, fint rom med unntak en utslitt sofa i stuen. Vi hadde en suite, der vi jobbet på dagtid og brukte hotellet som base for fine fjellturer. Rommet var helt ok, men uvasket komfyr og som sagt slitt sovesofa trekker ned.

Restauranten derimot var rett og slett en stor nedtur. Entrecôte første dag var grå og tørr, bearnaise kan vel neppe flytende salt smør kalles. Deler av garnityret var kun på en av to anretningen. Vi flagge å ikke klage da det vi hadde en hyggelig ung servitør som åpenbart ikke hadde ansvaret for kjøkkenet. Kan tippe at covid påvirker hvordan kjøkkenet driftes men dette var rett og slett for dårlig - så dårlig at vi valgte Peppes pizza på dag to og å lage egenaktivitet dag tre. Dessverre var som sagt komfyren ikke vasket så fetaosten sto ut i rommet mens vi lagde mat.

Fint og stort bassengområde og fine fellesarealer som vi delvis brukte som hjemmekontor. Hyggelig folk i resepsjonen.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Aslevatn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020

Kjempekoselig hotell, utmerket service, delig mat, nydelige rom og mange aktiviteter for store og små!
Møtte to resepsjonister under oppholdet, og så bra service! De har forstått det! Vi følte oss velkommen fra vi gikk inn døra og til vi reiste. De håndterte corona situasjonen meget bra, og informerte høflig. Delige senger og delig bad. Hyggelig stemning i spisesalen, og utmerket utvalg av viner. Kan anbefales på det varmeste, og vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Vi ankom Vestlia Resort fredag ettermiddag og ble tatt imot av hyggelig personale. Takk til Noah i respesjonen for god gjelp og mange smil gjennom helgen! Fikk straks et dobbelrum som var rent og ryddig med dertil stor balkong. Spiste middag i resturanten, her blir det litt trekk for hovedretten, biff med tilbehør...den var lunket temperert og tam i smaken, lite fargerikt. Veldig hyggelig kvinnelig servitør gav en god opplevelse.
Frokosten hadde gode åpningstider og et svært godt utvalg, god mat!
Hotellet var rent, ryddig og gav en svært innbydende atmosfære - koselig moderne variant av fjellstue.
Gode åpningstider til basseng og boblebad.
Dette hotellet kan anbefales for de som skal til Geilo!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, FrankOscar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020

Første inntrykket av Vestlia Hotell var bra. Dro på seminar fra onsdag til torsdag(26-27 Aug.2020). hotellrommet og fasiliteter var bra mens serveringen var utrolig dårlig... Før turen var det opplyst om allergier god tid i forveien, men disse ble ikke tatt på alvor, jeg endte dermed opp med å være sulten store deler av oppholdet. De som sto for matlagingen ga meg en ubehagelig opplevelse da jeg igjen måtte opplyse om mine allergier og forklare gang på gang at den maten de hadde laget kunne jeg desverre ikke spise, uten forståelse. Endte da opp med å få servert stusslige måltider, av og til tilbydde de meg heller ikke noe annet å spise selv om det var de som hadde gjort feil, og endte dermed opp med å gå til kjøkkenpersonalet for å spørre om jeg kunne få noe annet å spise... På frokostbuffen var det også dårlig merket med allergier. Allergier på tas på alvor!

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Eline H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi var der en helg i forbindelse med at jeg og mannen skulle feire 3 års bryllupsdag.
Førsteinntrykket når vi kom inn på hotellet var bra, med en hyggelig resepsjonist. Men herifra gikk det kun en vei. Rommet var bittelite. Badet var så lite og trangt at vi kunne knapt bevege oss en og en der inne. Vi hadde bestillt bord i restauranten like etter ankomst. Det var utrolig mye støy og ingen eksklusiv følelse rundt hverken lokalet eller maten. Indrefileten var seig, og vinen overprisa. Fikk følelsen av å være på all inclusive hotell i syden. Senga var Ok. Frokosten var også helt Ok, men mtp hygiene i disse koronatider var det krise. Ingen tiltak utenom Antibac. Det var grisete og rotete på bufeen, unger hylte og personalet mista konstant glass, tallerkner og bestikk i gulvet. Det var tomt for juice, og ingen fylte på selv om det ble sagt ifra. Ingen som jobba der snakket norsk.
Hele lørdagen var vi vekk fra hotellet, og følte at vi endelig fikk slappet av. Spiste på «Hallingstuene» i Geilo sentrum, noe som var en skikkelig opptur! Tilbake til hotellet prøvde vi spa anlegget. Betalte 200kr pr person. Dyrt mtp at det var veldig lite anlegg, men helt Ok.
Kl 01 på natta våkna vi av at det var nachspiel på et av rommene. Prøvde å ringe resepsjonen 20 min uten svar. Mannen min gikk til slutt ned for å si ifra, og det ble etterhvert stille. Alt i alt et overprisa hotell som tydelig var populært for festglade oslofolk og bergensere. Aldri mer!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MrsNorwai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser