Ble veldig positivt overrasket over dette hotellet. Det er et amerikansk preg, i positiv forstand. Med det mener jeg det er stort og luftig, god plass både i resepsjonen, og matsalen. Samt badeanlegget. Eneste som manglet var badstue, men temperaturen i vannet og boblebadet var helt toppers!
Veldig mye fine aktiviteter for hele familien og et fantastisk turområdet rett utenfor stuevinduet. Ta heisen opp og så ligger det utallige flotte turer i området.
Vi var der i høstferien og det var et flott sted å oppleve det meste, for en aktiv familie. Synd fiskesesongen var over, men det bremset ikke vår opplevelse av stedet.
Flott service.
Leiligheten på Vestli Lodge var bare helt fantastisk. Moderne og nytt. God plass for en familie på 5. Leiligheten var innredet med kjøkken, og to flotte bad. TV på stue og Masterbed Room. Eneste som var savnet i ledigheten var mikrobølgeovn. Garasje til leiligheten er absolutt et pluss, særlig på vinterstid, men vi benyttet det selv om vi var der på høstferien...
Et godt og minnerikt opphold, men en flott hotell opplevelse. Virkelig noe å anbefale for store og små.Mer
- Besøk hotellets nettsted
- 011 47 32 08 72 00