Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kjæledyr tillatt
Reception
3.3 km fra Vestlia Resort
Gratis Wi-Fi
Geilo Hytter of Camping ligger 1853 meter fra Geilo Sentrum.  Vi har 13 hytter og tar i mot 26 bobiler/vogner og ca 15 telt.  Relativt nytt sanitæranlegg med dusj/wc, vaskerom og eget rom for do tømming.  Gratis WIFI på hele området.  Hele området har plen og asfalt.  9 vinterisolerte hytter med dusj/wc + 4 enkle hytter uten dusj/wc, men her er det mulig å benytte sanitæranlegget.  Hyttene kan forhåndsbestilles, plass til bobiler, vogner og telt kan kun bestilles på ankomstdagen.
    3.1 km fra Vestlia Resort
    Se flere hoteller i Geilo
    Anmeldt 3. november 2023

Jeg var kun inne på dagsbesøk på spa avdelingen. Der mottok jeg klassisk massasje og deres massør tok seg friheten til å gi nakken min en justering 🤯 Dette endte med nakkeprolaps!! Eieren av Vestlia var først imøtekommende og unnskyldte hendelsen, men nektet å ta noe som helst ansvar for hendelsen. De svarer ikke på email og har blokkert nummeret mitt. Jeg har vært i utallige behandlinger for å bedre nakken i etterkant. Vær OBS på behandlinger hos Vestlia spa, når jeg ringte inn angående hendelsen trodde de først jeg var en annen kunde som hadde klaget på det samme 🙄

Romtips: Spa avdelingen er fin og behagelig, men vær inderlig forsiktig med massørene! År med smerter og masse penger til behandlinger for en prolaps
    Dato for oppholdet: desember 2022
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Maria V
    Anmeldt 31. oktober 2023

Resepsjonistene var ikke noe hyggelige eller behjelpelige, og verken innsjekk eller utsjekk var noe særlig trivelig. Vi ble først tildelt et rom med mye hår i sengen og en bråkete snøkanon rett utenfor balkongen som stod på hele natten. Vi fikk etter hvert et nytt rom, som var bedre, men vi fikk ingen beklagelse selv om starten på oppholdet ble litt ødelagt. Maten var også overpriset og kvaliteten stod ikke til prisen. Et besøk på Hallingstuene hadde nok vært en bedre opplevelse. Det var også altfor mange mennesker på hotellet, som skapte en slitsom atmosfære. Alt i alt var servicen dårlig, renholdet på rommet dårlig, overnattingen og maten var dyr og det var svært bråkete. Frokosten bestod av ferdigprodusert mat (ikke hjemmelaget) og hadde lite variasjon, så den stod dessverre heller ikke til forventningene. Treningsrommet var veldig bra, og spaet var ok, men dampbadet var ute av drift. Men alt i alt kommer vi ikke tilbake hit.

Dato for oppholdet: oktober 2023
    • Reisetype: Reiste som et par
    Takk, 150betinas
    Anmeldt 22. oktober 2023

Vi giftet oss på Geilo i mai og hadde feiring fredag og lørdag på Vestlia Resort. Helt fantastisk fra start til slutt, vi og alle gjestene våre er strålende fornøyde!
    Mat, drikke, lokaler, og ikke minst service her er veldig bra. Vi er svært fornøyd med valg av sted for bryllupsfest! 👌 5 av 5 fra oss! ⭐

Dato for oppholdet: mai 2023
    • Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Karoline Dalen S
    Anmeldt 14. august 2023 via mobile enheter

Vi bodde på vestlia en natt som et stopp på vei videre til Bergen!
    Veldig stort og romslig hotell. Føles luksus.
    Rommet var stort. Rent og pent.
    Frokosten var god. Variert og noe for alle.
    Spiste middag en dag. Noe skuffet. Veldig gode review økte kanskje forventningene våre. Kyllingen var tørr men god porsjon og smak på entrecôte
    Men alt i alt, bor her gjerne igjen

Romtips: Gratis parkering ute og inne pluss lademulighet
    Dato for oppholdet: august 2023
    Takk, Aina R
    Anmeldt 4. august 2023 via mobile enheter

Utrolig skuffende. Vestlia ain lounge/bar har vært et fint sted for en enklere lunsj eller middag. Dette var en skuffende opplevelse. Grå og kokt smakløs hamburger med kaldt blekt bacon, var rett og slett utrolig at ble servert. Gjentatte forsøk på å få kniv og gaffel hjalp ikke og etter 3 forsøk, var det bare å gi opp. Å få kontakt slik at vi kunne gi beskjed om den elendige maten var en fascinerende opplevelse. Det viste seg å være like umulig som å få kniv og gaffel.

Dato for oppholdet: juli 2023
    Takk, RoesslandL