Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 182
Vis tilbud
Travelocity
Priceline
USD 182
USD 153
Vis tilbud
Hotels.comUSD 182
Agoda.comUSD 153
eDreamsUSD 153
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (198)
Filtrer anmeldelser
198 resultater
Vurdering fra reisende
71
65
40
16
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
71
65
40
16
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 198 anmeldelser
Anmeldt 16. oktober 2018

Føler man får lite i forhold til prisen. God seng. Koselig frokostområde. Gode vafler til frokosten. Mye bråk tidlig om morgenen: smelling med dører, banking på dører og prating. Når hotellet skryter av nyoppussa rom, så syns jeg de kunne ha tenkt på lydisolering av dører.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, AGV-Bergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josephine B, Hotel Manager på Geilo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hei.

Så hyggelig å høre at du likte frokosten og sengene våres.

Vi pusser opp videre nå i høst, så vil vi også ta noen tiltak som vil hjelpe til på lydisoleringen.

Mvh Josephine Børvan

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig sympatisk og hyggelig betjening!
Flott sted å overnatte med hund. Hunder har adgang over alt utenom spisesalen.
Det eneste som trekker ned er noe moderniseringsbehov. Men alt i alt en mer enn godkjent overnattingsplass!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, skogseid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josephine B, Manager på Geilo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018

Hei Kristoffer.

Så godt å høre at dere hadde et godt opphold her hos oss. Både to og firbeinte.

Kan gledelig fortelle at utover høsten vil det skje en del oppussing, så det er bare å følge med på facebook eller vår hjemmeside for oppdateringer.

Håper å se dere igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotell med veldig hyggelig betjening. Men en ting manglet totalt - og det var merking av allergener både på middagsbuffet og frokostbuffeten. Dette trodde jeg var lovpålagt? Utover dette, var det et flott opphold og gode senger.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Mona A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josephine B, Manager på Geilo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018

Hei.

Så godt å høre at dere hadde et godt opphold her hos oss.

Vi har to typer allergimerking, det står skilt på hyllen over maten med allergiene til frokost og middag. Vi har også en egen bok med alle rettene vi serverer og deres allergier. Vi har et skilt når du kommer inn i restauranten, hvor det står at du kan spørre personalet vedr. allergier.
Skiltene står på hyllene over maten for å unngå søl på skiltene. Allergimerking er svært viktig for oss, vi tilpasser rettene for å lage de mest mulig allergivennlig og lager gjerne mat på forespørsel dersom dere har en spesiell kost eller diett.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Blid, hyggelig og observant betjening både i resepsjon, romservice og restaurant.

Bra rom, eneste minuset var at man fikk røyklukt inn på rommet pga gjester som røyka utenfor hoveddøren.

God og rikholdig frokostbuffet, middagsbuffeten var litt mer rotete da det kom nye retter fortløpende og det manglet merking av de ulike rettene. Tomat- og grønnsakssuppe stod sammen med brun saus i samme type beholder.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Meteline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josephine B, Manager på Geilo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018

Hei Meteline.

Tusen takk for din tilbakemelding.

Godt å høre at betjeningen var observante og tok vare på dere.
Sausene står fremfor retten de hører til og merkingen er på hyllen over, vi har satt dem der for å unngå søl på skiltene.

Vi har tatt det med personalet vedr. røyking ved utgangpartiet. og kommet med en løsning for de som røyker. Vi har satt opp skilt med røyking forbudt ved inngangspartiet, så dette skal ikke være et problem til neste gang.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2018

Grei og effektiv resepsjon! Greit rom, passe stort og med bra senger. Utsynet over Geilo var førsteklasses. Så litt negativt: Hotellet hadde ikkje heis, men personalet tilbydde seg til å bera opp bagasjen vår. Rommet me fekk låg i tredje etasje. Rommet hadde fjernsyn og hårtørkar, men mangla kjøleskåp og safe. Badet var greit nok heilt til me skulle bruka dusjen. Då fløymde vatn over heile badet! Frukosten var helst kjedeleg og veldig tradisjonell. Restaurantpersonalet verka nokså uinteressert i gjestane.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, haraldnordstrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Josephine B, Manager på Geilo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018

Hei Harald.

Tusen takk for din tilbakemelding. Godt å høre at resepsjonen var effektiv og at du likte utsikten våres.

Jeg vil ta med punktene videre vedr. frokosten og restaurantpersonalet.

Vi har noen baderom som er ny renovert og flere vil bli tatt under høsten.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser